Skip to main content
blankAvesco Finland
Quick Access

Open Positions

Avesco Oy edustaa ja myy maailmanluokan Caterpillar-maanrakennuskoneita, -laitteita ja -varaosia Suomessa. Caterpillar-tuotetarjontaan kuuluvat pienet, keskikokoiset ja suuret kaivukoneet, kuormaajat, puskukoneet, jyrät ja levittimet sekä kaivosteollisuutta palvelevat isot työkoneet. Lisäksi tarjontaamme kuuluvat CAT®-moottorit ja - generaattorit sekä kattavat varaosa-, huolto-, korjaus- sekä rahoituspalvelut. Palvelemme asiakkaitamme Suomessa kahdeksassa eri toimipisteessä 220 ammattilaisen voimin. Olemme osa perinteikästä sveitsiläistä Avesco-konsernia, joka on markkinajohtaja alueellaan Keski-Euroopassa.

CAT®-mekaanikkoja Kuopioon

Workload 100 %
Location Kuopio, Finland
Id

Tasks

Haemme nyt 

MEKAANIKKOJA

Kuopion (Siilinjärven) korjaamollemme työskentelemään CAT®-maansiirto- ja kaivoskoneiden varustelu-, huolto-, kunnossapito- ja korjaustöissä.

Työtehtäviisi kuuluvat mm.

  • Huollot, säädöt, vianmäärittelyt, korjaukset – alusta, jarrut, hallintalaitteet, moottori, voimansiirto, ohjaus-, sähkö- ja polttoainejärjestelmät
  • Määriteltyjen osien ja osaryhmien toiminnan ja kunnon tarkistus, säädöt valmistajan ohjeiden mukaiseksi, määräajoin vaihdettavien tai loppuun kuluneiden osien vaihto/uusinta
  • Lisävarusteiden asennukset
  • Sähköjärjestelmien vikakoodien tulkinta, komponenttien vaihto
  • Hitsaustyöt

Työskentelet pääsääntöisesti korjaamollamme Siilinjärvellä, mutta tarpeen vaatiessa myös asiakaskohteissa kentällä. 

Profile

Toivomme, että sinulla on 

  • Soveltuva koulutus, voit olla esimerkiksi raskaskoneasentaja tai ajoneuvoasentaja, tai sinulla on työkokemuksen kautta hankitut vastaavat taidot
  • Työkokemusta maansiirtokoneiden tai raskaan kaluston asennustehtävistä
  • Moottoritekniikan, sähkötekniikan, hydrauliikan perusosaaminen
  • Ajantasaiset IT-taidot
  • Perustason englannin kielen taito

Olet innostunut työstäsi sekä motivoitunut oppimaan uutta ja näyttämään kykysi. Ymmärrät turvallisten työtapojen välttämättömyyden ja merkityksen. Haluat osaltasi olla kehittämässä toimintaamme kohti visiotamme, joka on olla johtava asiakaslisäarvon tuottaja alallamme. 
 

Advantage

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä maailmanluokan brändin koneiden parissa, sekä mukavat työkaverit ja osaavan työyhteissön tuen.

Lisätietoja tehtävästä antaa korjaamopäällikkö Henri Lappalainen, henri.lappalainen@avesco-cat.fi tai 040 654 0984.

Kiinnostuitko? Täytä hakulomake sekä lähetä hakemuksesi ja CV:si tällä lomakkeella pikimmiten, kuitenkin viimeistään 13.3.2022. mennessä. Etenemme haussa sitä mukaa kun sopivia ehdokkaita löytyy.