Skip to main content
blankAvesco Finland
Quick Access

Avesco Oy nimitysuutisia

Insinööri (AMK) Henrik Mikkola (40) on nimitetty Avesco Oy:n koneliiketoiminnan jälkimarkkinajohtajaksi ja Avesco Oy:n johtoryhmän jäseneksi 1.6.2022 alkaen. Henrik siirtyy Avescolle VDL Bus & Coach Finland Oy:stä, jossa hän on toiminut 2012-2022 maajohtajana, toimitusjohtajana ja viimeksi Suomen myyntijohtajana.

Hän on eri tehtävissään vastannut mm. yrityksen huoltoverkoston sekä jälkimarkkina-organisaation, -prosessien sekä -toimintatapojen rakentamisesta ja kehittämisestä. Henrikillä on vahvaa jälkimarkkinataustaa lisäksi mm. Veolia Transport Finland Oy:stä, jossa hän on toiminut liikenteestä ja tekniikasta vastaavana johtajana, sekä liikennejohtajana ja korjaamopäällikkönä.

Avesco Oy:n koneliiketoiminnan jälkimarkkinajohtajana Henrik keskittyy ennen kaikkea myynnin kasvattamiseen ja kannattavuuden parantamiseen. Hänen tehtävänään on kehittää jälkimarkkinaorganisaatiota ja -prosesseja kannattavasti turvallisuutta, henkilöstö- ja asiakastyytyväisyyttä edistäen.

Teemu Raitis: ”Edustamme maailman parasta konemerkkiä, ja jälkimarkkinatoimintamme tulee olla vähintään samaa tasoa. Henrik tuo mukanaan juuri sitä kokemusta, osaamista ja näkemystä, jota tähän tavoitteeseen pääseminen vaatii. Hänen näyttönsä jälkimarkkinatoiminnan menestyksellisestä kehittämisestä puhuvat kiistatta puolestaan. Hän on juuri oikeanlainen vahvistus sekä jälkimarkkinaorganisaatioon että johtoryhmään.

Tehtävässään Henrik raportoi toimitusjohtaja Teemu Raittiille. Toivotamme Henrikin lämpimästi tervetulleeksi, sekä parhainta menestystä uudessa tehtävässä.

 

Kerava, 24.3.2022

Teemu Raitis

Toimitusjohtaja

Lisätietoja: Teemu Raitis, 040 035 2334 tai teemu.raitis@avesco-cat.fi