Skip to main content
blankAvesco Finland
Quick Access

AVESCO CAT ROADSHOW 

Enemmän tehokkuutta ja taloudellisuutta. 

Tervetuloa tutustumaan ja testaamaan työmaan mullistavat Cat® uutuudet!

Avesco ja Caterpillar tulevat nyt luoksesi esittäytymään. Tervetuloa tutustumaan ja testaamaan ensimmäisten joukossa vuoden odotetuimmat uutuudet. Esittelyssä uuden sukupolven lyhytperäiset tela-alustaiset  Cat 315, Cat 325 ja Cat 306. 

Next Generation Cat -kaivukoneilla rakennustyömaiden säännöt kirjoitetaan uudestaan. Nämä koneet on suunniteltu uudellen täysin tarpeidesi mukaan, ja ne parantavat projektien tehokkuutta, turvallisuutta ja mukavuutta.

  • Jopa 45% lisää tuottavuutta*

  • Jopa 25% pienempi polttoaineenkulutus*

  • Jopa 20% pienemmät ylläpitokustannukset*

* Cat 315 ja Cat 325, verrattuna aikaisempaan malliin. 

Yhteistyökumppani SITECH

Kiertueemme yhteistyökumppani on SITECH. Tapahtumissa ovat esittelyssä Trimblen maastomittaus- ja koneohjauslaitteet. Näyttelykoneissa pääset testaamaan Trimble Earthworks 3D-järjestelmää.

Kiertueaikataulu

 

Tapahtuma ja koeajot kello 10-18

Ma 19.10. Lempäälä Avesco, Tampereentie 444

Ke 21.10. Turku Asutustie 65 (Kiertomaa Oy murskepaikka)

To 22.10. Vantaa Pitkäsuontie 2 (Hyvinkään tieluiskan multa-asema)

Ma 26.10. Lappeenranta Nosturinkatu 7

Ke 28.10. Laukaa Tupaswilla, Ränssintie 5 Kuusa

Pe 30.10. Kuopio Avesco, Asentajankuja 4

Ti 3.11. Rovaniemi, Hietavaarantie 40

To 5.11. Oulu Avesco, Moreenitie 6 

Pe 6.11. Nivala Pajatie 253

Ma 9.11. Vaasa Avesco, Karhunpolku 4 Helsingby

Ke 11.11. Pori Tampereentie 264-292 Ulvila

 

Tarjoamme paikanpäällä ruokaa ja juomat sekä mahtavia kiertuetarjouksia.

Lisäksi Cat lahja jokaiselle osallistujalle.


KIERTUEKONEEMME

Esittelyssä syksyn odotetuimmat uutuutemme Next Generation lyhytperäiset tela-alustaiset Cat 315 sekä Cat 325. Lisäksi esittelyssä Cat 306 Next Gen minikaivukone, pikkujättiläinen täynnä markkinoiden halutuinta tekniikkaa. Tule koeajamaan ja tutustumaan uusiin ominaisuuksiin.

Cat 315

Ylivoimaista teknologiaa 10-20 t. kokoluokassa

Tiedot

Työpaino16'000 kg
Tehokkuus75 kW
Kauha800 l
Tekniikkaa vakionaPayload, Cat GRADE (2D), e-Fence (2D)

Täysin uudistettu Cat® 315-kaivukone tarjoaa luokkansa parasta tehokkuutta varustettuna kompakteilla ulkomitoilla. Vakiovarustukseen kuuluvat helppokäyttöiset avustinjärjestelmät mukaan luettuna vaaka- sekä 2D-mittalaitejärjestelmä tehostavat ja helpottavat kuljettajan työtä. Täysin uusi jopa 13% suurempi ohjaamo takaa alan parhaat työskentelyolosuhteet. Koneen huoltoa on helpotettu keskitetyillä huoltokohteilla, joten koneen tuottava työaika pysyy korkealla tasolla. Tehokas hydraulijärjestelmä lisää tuottavuutta ja tekee 315-kaivukoneesta huipputehokkaan tässä kokoluokassa.

 

Cat 325

Maksimaalista tehokuutta ahtaissa tiloissa.

Tiedot

Työpaino26'500 kg
Tehokkuus129 kW
Kauha1’500 l
Tekniikkaa vakionaPayload, Cat GRADE ja 2D, e-Fence (2D), Boom Assist

Uudistunut lyhytperäinen Cat® 325 -kaivukone tuo ennenkokematonta tehokkuutta suosittuun koneluokkaan. Jopa 25% pienempi polttoaineenkulutus ja noin 20% alhaisemmat huoltokustannukset tuovat kilpailuetua jo ennestään kovasti kilpailtuun urakointityöhön. 10% lisää voimaa käännölle helpottaa työskentelyö kaltevilla työkohteilla. Kuljettajaa helpottavat sekä työmaita tehostavat vakio-ominaisuudet ovat nyt saatavilla kilpailukykyiseen hintaan ja kompaktissa paketissa. Työkohteen ja työlaitteen vaatimat asetukset on helppo valita esiasetuksina koneen näytöltä. 

 


Terveys- ja turvallisuusohjeet tapahtuman osallistujille 

Kiertueellamme noudatetaan THL:n antamaa ohjeistusta koronavirustartuntojen ehkäisemisestä yleisötilaisuuksissa. Teemme parhaamme, jotta voimme tarjota vieraillemme turvallisen ympäristön. Yhdessä vastuullisesti toimien teemme tapahtumasta turvallisen kokemuksen kaikille.

 

Älä tule oireisena tapahtumaan. Tapahtumaan ei saa osallistua, jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita. 

Muista turvavälit ja vältä lähikontakteja. Pidä turvaväliä vähintään 1–2 m. Pidä huolta turvavälin säilymisestä alueella liikkuessasi. Muista turvaväli myös jonottaessasi ja vältä ruuhkautumista.

Kosketuspinnat ja käsien desinfiointi. Pidämme koneet puhtaina pyyhkimällä pinnat jokaisen koeajon jälkeen. Varaamme myös paikalle runsaasti käsidesiä käsien desinfiointiin.

Aivastaessa tai yskiessä käytä nenäliinaa tai kyynärtaivetta.

Maskien käyttö. Avescon henkilökunta käyttää maskia. Vierailijoille maskia suositellaan käytettäväksi tapahtuman aikana THL:n suosituksen mukaisesti.

Lataa Koronavilkku. Suosittelemme lataamaan puhelimeen Koronavilkku-sovelluksen.