Skip to main content
blankAvesco Finland
Quick Access

CAT® 308 Kesäkiertue

Uusi Cat 308 CR esittelykone kiertää kesän toimipisteillämme, tule testaamaan!

Cat 308 esittelykone kiertää Avescon toimipisteillä kesän ajan. Katso aikatauluista itsellesi sopivin alue ja tutustu koneeseen toimipisteellämme. Voit myös varata esittelykone itsellesi 1-2 päiväksi omalle työmaallesi, jolloin ominaisuudet pääsevät oikeisiin koetuksiin. Jos ihastuit demokoneeseen, meiltä löytyy koneita myös nopean toimitukseen.

Esittelykoneen aikataulu

Toimi näin

Kalenteri aukeaa klikkaamalla paikkakunnan nimeä. Lähetä varauskalenterin kautta pyyntö koeajoa varten ja Avesco konemyyjämme ottaa sinuun yhteyttä lisätietoja varten ja vahvistaa varauksen. Demokoneen varauksen ehdot: varaaja on Y-tunnuksen omaava maanrakennusalan yritys ja koneen käyttäjällä on asiaan kuuluva koulutus.

Tutustu täällä dekomokoneen vuokrausehtoihin. Sopimuksessa sovelletaan Avesco Oy:n vuokraehtoja, demokoneen vuokrahintan on 0,- €. Kone palautetaan täyteen tankattuna ja perussiistinä. Tankkaus Avescon toimesta 3,- €/l ja siistiminen 100,- €/h. Asiakas hoitaa koneen kuljetukset omalle työmaalleen.

 

308 CR tekniset tiedot 

Pieni ja pippurinen uutuusmalli, lyhytperäinen ja kiinteäpuominen Cat 308 CR tarjoaa maksimaalisen tehon ja suorituskyvyn pienessä koossa. Lyhytperäisyys ja kompakti koko mahdollistavat työskentelyn ahtaissa ja vaikeissa olosuhteissa, tehosta tai parhaasta suorituskyvystä tinkimättä. Cat 308 CR tarjoaa 10% pienemmät kokonaisomistuskulut, paremman polttoainetehokkuuden sekä pidemmät huoltovälit. Kiertuekone on varusteltu Engcon Rototiltilla, lohkolämmittimellä, rasvarilla sekä kattavalla valopaketilla. 

Lataa Cat 308 esite tästä
 

 Cat 308 CR
MoottoriCat C3.3B
Teho, hp (kW)69.5 (51.8)
Työpaino, kg8025
Max. kaivusyvyys, mm4687
Max. ulottuvuus maan tasossa, mm6766
Max. lastauskorkeus, mm5672 mm

 

Lisätietoja CAT®-kaivukoneista saat omalta Avesco Cat myyjältäsi.