Skip to main content
blankAvesco Finland
Quick Access

Vuokraa Kesäkissa

Hyvin varusteltu kesäkissa - vuokraa se helposti! 

Nyt 30 % alennus vuokrakoneista.

Kesäkissakampanjaan kuuluvat AvescoRentin Caterpillar pyörä- sekä liukuohjatut kuormaajat.

Tarjous on voimassa 1.5–30.9.2021 välisenä aikana.

 

Vuokraamme sinulle markkinoiden parhaimmat ja luotettavimmat Cat-koneet. Saat käyttöösi aina uudenkarhean koneen ja uusimman mallin. Pääset nauttimaan työssäsi teknologian viimeisimmästä kehityksestä, helposti ja huolettomasti. 

Toimi nyt

Kesäkissahinnat koskevat

  • Cat 906–950 pyöräkuormaajia
  • Cat 236–259 liukuohjattuja kuormaajia

Vuokrahinnat sisältävät runsaasti varustellun peruskoneen lisäksi kauhan tai haarukat, vakuutukset ja määräaikaishuollot.  Saat 30 % alennuksen listahinnoista (sis. 160 käyttötuntia / kk), min. vuokra-aika 1 kk.

Esimerkiksi: Vajaat 6t työpainoltaan olevan 906:n saat kuukaudeksi käyttöösi hintaan 1900 € (alv 0 %).

Ja jos kiinnyt kissaan, voit ostaa sen edullisesti omaksi. Tällöin saat vähintään 50 % vuokrahyvitykset maksamistasi vuokrista.

Vuokraa koneesi kätevästi AvescoRentiltä

Mitoita kalustosi tarpeesi mukaan. AvescoRent ratkaisee muuttuvat kalustotarpeet niin koon kuin määränkin suhteen joustavasti ja helposti. Tarjoamme laajan kirjon uudenveroisia Cat-maarakennuskoneita niin lyhyt- kuin pitkäaikaisvuokralle. Valikoimistamme löytyy tela- ja pyöräalustaisia kaivukoneita, pyörä- ja liukuohjattuja kuormaajia sekä jyriä. Koneita on lähes 200 kappaletta ja painoluokat vaihtelevat 1-40 tn välillä. Koneet ovat runsaasti varusteltuja, paikallisten varustetasovaatimusten mukaisesti.

Vuokraaminen AvescoRentistä on helppoa, joustavaa ja riskitöntä. Tutustu konevalikoimaamme osoitteessa The Cat Rental Store - Avesco Oy

Kiinnostuitko? Kysy lisää: Peter Björkman, 040 842 1595, peter.bjorkman@avesco-cat.fi  

tai omalta Avesco Cat-myyjältäsi!