Skip to main content
blankAvesco Finland
Quick Access

PIENET KONEET SUURIIN TÖIHIN

 

Viherrakentamisen sesonki on nyt kiivaimmillaan – varmista työn sujuminen Cat®-minikaivurein. 

Nyt on paras aika toimia, sillä tarjoamme koko Cat minikaivurimallistolle Cat Financial -rahoitustarjouksen. Valitse itsellesi sopiva rahoitusmuoto ja starttaa kesäkausi uudella Cat pikkujättiläisellä. Näin urakkasi hoituu nopeammin, paremmin ja tehokkaammin.24 kk jatkoturva kaupan päälle

Muistathan, että Catin kompakteihin koneisiin saat 24 kuukauden EPP-jatkoturvan vakiona ilman käyttötuntirajoitusta! Urakoi huolettomammin, me huolehdimme koneestasi.

Lue lisää

Oletko valmis toimiin oli kaivupinta mikä tahansa tai tilaa kuinka naftisti tahansa? Uuden sukupolven Cat-minikaivureiden ominaisuudet ovat alansa ykköset: joystick-ohjaus, helppokäyttöinen käyttöliittymä, ilmastointi 1–2 tonnin koneissa, vakionopeudensäädin, sekä loistava suorituskyky ja pienet ylläpitokustannukset innovatiivisten rakenteiden ansiosta.

 

 

Cat 302 CR

KorkotarjousRahoitus alkaen 0,9 % korolla
Osamaksu540 €/kk, 60kk, 0% käsiraha
Leasing360 €/kk, 60 kk, 500 tuntia

Cat 305E2 CR

KorkotarjousRahoitus alkaen 0,9 % korolla
Osamaksu895 €/kk, 60 kk, 0 % käsiraha

Cat 306 CR

KorkotarjousRahoitus alkaen 0 % korolla
Osamaksu1055 €/kk, 60 kk, 0 % käsiraha

Cat 310

KorkotarjousRahoitus alkaen 0 % korolla
Osamaksu1490 €/kk, 60 kk, 0 % käsiraha

Cat 906M RR Edition

Cat 906M RR Edition on erityisesti rakennustyömaiden ja konevuokraamoiden käyttöön suunniteltu ja varusteltu pyöräkuormaaja. Vakiona sorakauha ja trukkipiikit. Helposti hallittavana ja tehokkaalla hydrauliikalla varustettuna se soveltuu erinomaisesti erilaisiin käyttötarpeisiin.

  • Osamaksutarjous 995 € / kk, 60 kk ja 0% käsiraha
  • Leasingtarjous 680 € / kk, 60 kk ja 500 työtuntia / vuosi

 

Mitä tahansa työtä teetkin, Cat®-minikaivuukoneilla onnistut.

Huipputason suorituskyky, ylivertainen käytettävyys ja alan paras polttoainetaloudellisuus – samassa kompaktissa koneessa. Uuden sukupolven Cat-minikaivukoneet ovat työmaasi rocktähtiä. Kattavasta valikoimasta löydät tarpeisiisi sopivan koneen, joka on suunniteltu käyttäjiemme vaatimusten mukaan vauhdittamaan työmaan toimintaa.

Lue esite

Cat® Minikaivuukoneet

Laaja Cat® minikaivuukoneiden valikoima tarjoaa korkeaa suorituskykyä kompaktissa paketissa, kaikilla työmailla. Tutustu Cat® minikaivuukoneisiin.

Lue lisää

Cat® Kompaktit pyöräkuormaajat

Vahvat murtovoimat, nopeat kierrosajat ja aggressiivinen suorituskyky pakattu kompaktiin koneeseen. Tutustu Cat® Kompaktien pyöräkuormaajien valikoimaan.

Lue lisää

Cat® liukuohjattavat kuormaajat

Uuden sukupolven kompaktit Cat® liukuohjattavat kuormaajat on suunniteltu optimoimaan nopeus, siirrettävyys, ohjattavuus, monipuolisuus ja viimeistelytason tarkkuus. Tutustu valikoimaan.

Lue lisää

Cat® Traktorikaivurit

Monipuolinen Cat® traktorikaivureiden valikoima takaa, että kaivat, ojitat, täytät tai kuormaat nopeammin ja tehokkaammin. Tutustu tehokkaiden Cat® traktorikaivureiden mallistoon.

Lue lisää

Cat® Kurottajat

Cat® kurottajat on suunniteltu vastaamaan rakentamisen vaihteleviin tarpeisiin tarkkuutta, nopeutta, ohjattavuutta ja tehoa unohtamatta. Tutustu valikoimaan.

Lue lisää

Kysy lisää omalta Avesco Cat-myyjältäsi

General Contact Form Finland

General Contact Form