Kunnossapito- ja korjauspalvelut

Ostettavan laitteiston tyypistä riippumatta tarvitaan luotettava huoltotiimi, joka auttaa aivan kaikissa teknisissä ongelmissa . Kaikki rakennuskoneet tarvitsevat säännöllistä teknistä kunnossapitoa, ja Avesco Oy – virallinen Cat-jälleenmyyjä Suomi – antaa mielellään pätevän huoltomekaanikkotiiminsä käyttöösi!

Tarjoamme seuraavia kunnossapito- ja korjauspalveluita:

  1. Huoltopalvelun työt
  2. Takuuhuolto ja takuuajan jälkeiset huoltotyöt
  3. Moottorin, hydrauliikan, sähköjärjestelmien ja alustan vianmääritys
  4. Cat S.O.S. -analyysi
  5. Telojen vaihto
  6. Hitsauspalvelut
  7. Hydraulisylinterien purkaminen ja kokoaminen
  8. Ennaltaehkäisevä tekninen kunnossapito valmisteltaessa laitteistoa talvikauteen
  9. Mielenrauhaa antavat huoltosopimukset

Asiakkaiden luokse tulo
Asiakkaalle on aina kätevää, että tulemme tekemään huoltotöitä paikan päälle koneen käyttöpaikalle, esimerkiksi rakennustyömaille, kaivoksille, pelloille jne. Tätä varten meillä on seitsemän huoltobussia / liikkuvaa korjaamoa. Aina kun huoltoasiantuntijamme menee asiakkaan luo, mukana on kannettavassa tietokoneessa kaikki tarvittavat Caterpillar-ohjelmat. Niiden avulla hän pystyy määrittämään vian nopeasti ja paikantamaan koneen tekniset ongelmat. Tarvittaessa asiantuntijamme tilaa kaikki tarvittavat varaosat heti.

Meillä on korjaamoita kolmessa kaupungissa, jotka ovat Vilna, Kaunas ja Klaipėda.
Kaikki suuremmat korjaustyöt (peruskorjaukset, kunnostukset jne.) tehdään korjaustiloissamme. Tällä hetkellä meillä on Cat-koneille kolme huoltokorjaamoa Vilnassa, Kaunasissa ja Klaipėdassa.