Kunnossapitokustannukset kuriin

Cat® S·O·SSM -palvelujen avulla saatava tieto auttaa tekemään kunnossapitoon liittyvät päätökset, vähentämään omistajuus- ja käyttökustannuksia ja maksimoimaan komponenttien käyttöiän. Nopea ja helppo näytteenotto-ohjelma auttaa pitämään laitteiston tuottavana ja maksimoimaan sijoituksen arvon. Avesco auttaa hyödyntämään nämä tiedot käytännössä.

Öljyanalyysi
Caterpillarin insinöörit ja kemistit ovat kehittäneet S·O·S-öljyanalyysit. S·O·S-ohjelman perustestaukseen sisältyy muun muassa öljyn koostumuksen analysointi ja öljyn puhtauden sekä kunnon analysointi.

Jäähdytysaineanalyysi
Jäähdytysjärjestelmän puutteet voivat johtaa järjestelmän ongelmiin tai jopa moottorin rikkoontumiseen. S·O·S-palveluihin sisältyy kaksitasoinen jäähdytysaineohjelma jäähdytysaineen sopivan kemiallisen tasapainon määrittämiseen koko järjestelmän maksimaalisen suojaamisen ja jäähdytystehokkuuden varmistamiseksi.

S·O·S-PALVELUJEN AVULLA:

Varmistat arvon säilymisen

  • Cat-laitteet on rakennettu tarjoamaan paras mahdollinen suorituskyky laitteen koko elinkaaren ajan. S·O·S-palvelut auttavat ylläpitämään suorituskyvyn elinkaaren kaikissa vaiheissa.
  • S·O·S-palvelut on suunniteltu tunnistamaan ongelmat ennen kuin suurempia korjauksia tarvitaan. Varhainen havaitseminen on ehdottoman tärkeää seisonta-ajan vähentämisessä ja tuottavuuden lisäämisessä.
  • Tehon laskeminen ja voideltujen komponenttien mittavat korjaukset voidaan yleensä välttää nestenäytteitä seuraamalla.
  • Yleisesti ottaen enemmän saadaan tehtyä pienemmillä kustannuksia, ja laitteiden vaihto- ja myyntiarvo nousee.

Saat tulokset nopeasti
S·O·S-palvelujen avulla voit testata kaikki öljyt ja saada tulokset sekä suositukset 24 tunnissa näytteiden vastaanottamisesta. Jäähdytysaineiden tulokset ja suositukset saa 72 tunnissa näytteiden vastaanottamisesta. Tulokset lähetetään sähköpostilla, faksilla, verkossa tai postissa. Myös hälytystasokohtaiset raportit lähetetään.

Hyödynnät tiedot nopeasti käytännössä
S·O·S-palvelujen tulokset tiivistetään selkeäksi ja ymmärrettäväksi raportiksi. Asiantunteva henkilöstö laatii suositukset tai tarkat toimintaohjeet jokaista raporttia varten. Kriittisistä tilanteista ilmoitetaan viipymättä.

  • Hälytystason mukaan ryhmiteltyjen suositusten avulla kriittisimmät komponentit voidaan tarkistaa nopeasti ja työt voidaan priorisoida.
  • Optimoi huoltoaikataulut.
  • Optimoi komponenttien käyttöikä

Parasta palvelua

S·O·S-palveluohjelma on osa laitteen kunnon seurantaan perustuvaa ajattelutapaa, jonka avulla voidaan seurata huolto-ohjelman vaikutuksia. S·O·S-palvelut yhdessä säännöllisten tarkastusten, laitteiden käyttöolosuhteiden analysoinnin, sähkököisen datan ja huoltotietojen kanssa auttavat arvioimaan laitteen kuntoa. Huolto-ohjelmaa voidaan noudattaa yksin tai yhdessä Avescon kanssa eritasoisen ennakoivan kunnossapidon suorittamiseksi ja laitteen mahdollisimman tehokkaan toiminnan varmistamiseksi.

Kysy meiltä asiakastukisopimuksista, S·O·S-palveluista ja ennakoivasta kunnossapidosta maksimoidaksesi laiteinvestointien tuoton.

Caterpillar® S·O·S-palveluohjelman hyödyntäminen takaa kaikkien laitepalvelujesi laadun, tehokkuuden ja arvon samaan tapaan kuin Caterpillarin kunnossapitotuotteiden ja varaosien käyttö.