Skip to main content
blankAvesco Finland
Quick Access

LÖYDÄT MEIDÄT OSASTOLTA U3105 AVESCO CAT 

Tule moikkaamaan meitä osastolle ja tutustumaan Cat uutuusmalleihin!

Power Truck Show

Power Truck Show on yksi suurimmista kuljetusalan messu- ja autonäyttelytapahtumista Suomessa ja Pohjoismaissa. 

Tule moikkaaman meitä ja "Cat Woman" Helena Riihitupaa osastollamme ja tutustumaan Cat uutuusmalleihin. Esillä ovat Cat 950 GC pyöräkuormaaja sekä Cat 301.6 minikaivuri, joka on saatavilla tapahtuman aikana messuhintaan. Koko perheen tapahtumassa on nähtävää ja koettavaa jokaiselle! Tapahtumapaikkana toimii Suomen suurin messuareena, viihtyisä Powerparkin huvipuistoalue ympäristöineen, jossa näytteilleasettajat, upeat kuorma-autot ja messuyleisö saavat nauttia messujen annista.

Messualue avoinna pe 10.00 - 18.00 ja la 10.00 - 18.00 sekä valoshow 18.00 - 23.00.

Helena Riihitupa mukana osastolla!

Tule tapaamaan ja vaihtamaan kuulumiset Helenan kanssa AvescoCat osastolle Power Truck Show tapahtumaan. Helena on vastaanottamassa vieraita osastollamme koko tapahtuman ajan.

Helena Riihitupa on tuttu muun muassa Ammattilehden Hyviä uutisia! -lähetyksistä. Tsekkaa viimeisin jakso ja Cat 950GC:n esittely täältä.

 

Tule tutustumaan seuraaviin koneisiin tapahtuman aikana!

CAT 950 GC

Cat® 950 GC pyöräkuormaaja on luotu tuottamaan tehokkaasti ja taloudellisesti. Ergonomisten ratkaisujen ansiosta kuljettaja jaksaa paremmin jokapäiväisessä työssä. Polttoainetaloudellinen moottori, matalat huoltokustannukset parantavat tuloksellisuutta.

Tiedot

Työpaino19 000 kg
Teho179 kW
Kauha2,9 - 4,4 m³

CAT 301.6

Tehokas, suorituskykyinen ja monipuolisesti varusteltava minikaivukone. Vakiona kaikki Next Generation-ominaisuudet kuten Stick Steer, Cruise Control ja puskulevyn kellutus. Suuri nostokapasiteetti ja kaivuuteho, helposti säädettävissä selkeän näytön välityksellä. Hiljainen ja ilmastoitu ohjaamo.

Tiedot

Työpaino1 765 kg
Teho16.1 kW
Kuljetuskorkeus ja -pituus2310 mm / 3860 mm

Cat 950GC esittelyssä "Hyvissä Uutisissa"