Skip to main content
blankAvesco Finland
Quick Access

LÖYDÄT MEIDÄT OSASTOILTA U3214 & U3215 

Tervetuloa tutustumaan ainutlaatuisiin erikoisvarusteltuihin Cat -koneisiin!

Avesco ja erikoisvarustellut Cat -koneet mukana Power Truck Showssa 

Tervetuloa moikkaaman meitä ja "Cat Woman" Helena Riihitupaa osastollamme ja tutustumaan Cat uutuusmalleihin. Esillä ovat Wanhat Wehkeet Oy:n ainutlaatuinen erikoisvarusteltu Cat 315 GC kaivukone sekä ensiesittelyssä upouusi tuunattu Cat 305 CR minikaivuri. Lisäksi esittelyssä tuunattu ja erikoisvarusteltu Mercedes Sprinter Cat huoltoauto.

Power Truck Show on yksi suurimmista kuljetusalan messu- ja autonäyttelytapahtumista Suomessa ja Pohjoismaissa. Koko perheen tapahtumassa on nähtävää ja koettavaa jokaiselle. Tapahtumapaikkana toimii Suomen suurin messuareena, Powerparkin huvipuistoalue ympäristöineen, jossa näytteilleasettajat, upeat kuorma-autot ja messuyleisö saavat nauttia messujen annista.

Messualue avoinna pe 10.00 - 18.00 ja la 10.00 - 18.00 sekä valoshow 18.00 - 23.00.

Tapahtumassa mukana Helena Riihitupa! 

Tule vaihtamaan kuulumiset Helenan kanssa ja tsekkaamaan upeat tuunatut Cat-koneet. Helena on osastollamme koko tapahtuman ajan.

Näyttelykoneet

CAT 315

YLIVOIMAISTA TEKNOLOGIAA 10-20 t. KOKOLUOKASSA. Täysin uudistettu malli tarjoaa luokkansa parasta tehokkuutta kompakteilla ulkomitoilla. Vakiovarustukseen kuuluvat helppokäyttöiset avustinjärjestelmät, kuten vaaka- sekä 2D-mittalaitejärjestelmä, tehostavat ja helpottavat kuljettajan työtä. Uusi jopa 13% suurempi ohjaamo takaa alan parhaat työskentelyolosuhteet. Huoltoa on helpotettu keskitetyillä huoltokohteilla, joten koneen tuottava työaika pysyy korkealla tasolla. Tehokas hydraulijärjestelmä lisää tuottavuutta ja tekee koneesta huipputehokkaan kokoluokassaan.

Työpaino15400 kg
MoottoriCat C3.6 
Teho75 kW 

 


 

CAT 305 CR
Uutuusmalli ensiesittelyssä!

PIENI KONE SUURIIN TÖIHIN
Next Gen Cat® 305 CR minikaivukone tarjoaa maksimaalisen tehon ja suorituskyvyn pienessä koossa. Tehokas uutuus 5 tonnin kokoluokassa jopa 5 % pienemmillä käyttökuluilla ja 10 % korkeammalla suorituskyvyllä.

Työpaino5754 kg
MoottoriC1.7 Turbo 
Teho33.6 kW 45 HP

 


Tuunatut Cat 315 GC ja Cat-huoltoauto esillä Power Truck Showssa!

Esittelyssä Cat 315 GC