Skip to main content
blankAvesco Finland
Quick Access

 

TÄMÄN SYKSYN HITTIKAMPANJA

Lisää tempoa työmaalla. Cat®-minikaivuukoneilla teet työt nopeammin, paremmin ja tehokkaammin.
Hyödynnä nyt Cat Financial -rahoitustarjous ja huippuedut: tarjoamme uuden Cat®-koneen ostajalle VIP-liput Rockfest 2021 -festareille sekä Marshall Kilburn II -bluetooth-kaiuttimen. Suosittu kampanja saa nyt jatkoaikaa vuoden loppuun saakka!

RAHOITUSTARJOUS

Hyödynnä kuuma kampanjaetu: uuden Cat®-koneen ostajalle Cat Financial -rahoitus

  • 0 % korolla
  • Rahoitusaika 36 kk
  • Käsiraha 25 %

Kysy myös muita rahoitusvaihtoehtoja omalta Cat-myyjältäsi. Tarjous on voimassa 31.12.2020 asti kampanjamalleille.

Rahoitus edellyttää erillisen hyväksytyn luottopäätöksen. Cat Financial rahoituksen myöntää Nordea rahoitus Suomi Oy. Tarjousta ei voi yhdistää muihin Avesco Oy:n kampanjoihin.
 

Pyydä tarjous  Kampanjamallit

 

Mitä tahansa työtä teetkin, Cat®-minikaivuukoneilla onnistut.

Huipputason suorituskyky, ylivertainen käytettävyys ja alan paras polttoainetaloudellisuus – samassa kompaktissa koneessa. Uuden sukupolven Cat-minikaivukoneet ovat työmaasi rocktähtiä. Kattavasta valikoimasta löydät tarpeisiisi sopivan koneen, joka on suunniteltu käyttäjiemme vaatimusten mukaan vauhdittamaan työmaan toimintaa.

Lue esite

Cat® Minikaivuukoneet

Laaja Cat® minikaivuukoneiden valikoima tarjoaa korkeaa suorituskykyä kompaktissa paketissa, kaikilla työmailla. Tutustu Cat® minikaivuukoneisiin.

Lue lisää

Cat® Kompaktit pyöräkuormaajat

Vahvat murtovoimat, nopeat kierrosajat ja aggressiivinen suorituskyky pakattu kompaktiin koneeseen. Tutustu Cat® Kompaktien pyöräkuormaajien valikoimaan.

Lue lisää

Cat® liukuohjattavat kuormaajat

Uuden sukupolven kompaktit Cat® liukuohjattavat kuormaajat on suunniteltu optimoimaan nopeus, siirrettävyys, ohjattavuus, monipuolisuus ja viimeistelytason tarkkuus. Tutustu valikoimaan.

Lue lisää

Cat® Traktorikaivurit

Monipuolinen Cat® traktorikaivureiden valikoima takaa, että kaivat, ojitat, täytät tai kuormaat nopeammin ja tehokkaammin. Tutustu tehokkaiden Cat® traktorikaivureiden mallistoon.

Lue lisää

Cat® Kurottajat

Cat® kurottajat on suunniteltu vastaamaan rakentamisen vaihteleviin tarpeisiin tarkkuutta, nopeutta, ohjattavuutta ja tehoa unohtamatta. Tutustu valikoimaan.

Lue lisää

RASKAS TYÖ VAATII RASKAAT HUVIT

Hyödynnä rahoitustarjous nyt – tarjoamme uuden Cat®-koneen ostajalle VIP-liput Rockfest 2021 -festareille.* Lisäksi uuden koneesi luovutuksen yhteydessä saat Avesco-Cat -brändätyn Marshall Kilburn -bluetooth-kaiuttimen.*Mikäli Rockfest 2021 -tapahtumaa ei järjestetä, valitaan korvaava tapahtuma.Jatkoturva 24 kuukautta

Muista että Cat kompakteihin malleihin kuuluu 24 kuukauden jatkoturva vakiona ilman käyttötuntirajoitusta! Jatkoturva sisältyy kaikkiin Rock Your Business -kampanjamalleihin.

Kysy lisää omalta Avesco Cat-myyjältäsi

General Contact Form Finland