Skip to main content
blankAvesco Finland
Quick Access

Avoimet työpaikat

Avesco Oy edustaa ja myy maailmanluokan CAT-koneita, -laitteita ja -varaosia Suomessa. CAT-tuotetarjontaan kuuluvat pienet, keskikokoiset ja suuret kaivukoneet, kuormaajat, puskukoneet, jyrät ja levittimet sekä kaivosteollisuutta palvelevat isot työkoneet. Lisäksi tarjoamme energia- ja varavoimaratkaisutuotteita. Palveluihimme kuuluvat kattavat varaosa-, huolto- ja korjauspalvelut sekä rahoitus. Palvelemme asiakkaitamme Suomessa kahdeksassa eri toimipisteessä 240 ammattilaisen voimin. Olemme osa perinteikästä sveitsiläistä Avesco-konsernia.

Avoin hakemus

Työmäärä 100 %
Sijainti ,
Id

Tehtävät

Avescon henkilöstö työskentelee monipuolisissa tehtävissä CAT-maanrakennuskoneiden huollossa ja varustelussa, myynnissä, muussa asiakaspalvelussa sekä myynnin ja hallinnon tukipalveluissa.

Profiili

Sovit erinomaisesti joukkoomme, jos olet oman alasi ammattilainen, vastikään valmistunut tai jo kokemusta hankkinut. Edellytämme sinulta sitoutumista työturvallisuuteen ja sen kehittämiseen sekä korkeaa työmoraalia. Lisäksi odotamme sinulta ystävällistä ja ratkaisukeskeistä työotetta kaikessa tekemisessä, sekä työtovereiden, asiakkaiden että muiden sidosryhmien kanssa.

Edut

Tarjoamme sinulle kiinnostavia tehtäviä alan suurimman konevalmistajan tuotteiden parissa, mukavien työkavereiden kanssa, sekä mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa oman alasi ammattilaisena. Olemme mielellämme sinuun yhteydessä, jos meillä aukeaa taustaasi vastaava tehtävä. Säilytämme hakemuksesi seuraavat kaksitoista (12) kuukautta. Lähetäthän sen jälkeen hakemuksen uudestaan, mikäli edelleen olet kiinnostunut työmahdollisuuksista Avescolla.