Skip to main content
blankAvesco Finland
Quick Access

Avoimet työpaikat

Avesco Oy edustaa ja myy maailmanluokan Caterpillar-maanrakennuskoneita, -laitteita ja -varaosia Suomessa. Caterpillar-tuotetarjontaan kuuluvat pienet, keskikokoiset ja suuret kaivukoneet, kuormaajat, puskukoneet, jyrät ja levittimet sekä kaivosteollisuutta palvelevat isot työkoneet. Lisäksi tarjontaamme kuuluvat CAT-moottorit ja -generaattorit sekä kattavat varaosa-, huolto-, korjaus- sekä rahoituspalvelut. Palvelemme asiakkaitamme Suomessa kahdeksassa eri toimipisteessä 220 ammattilaisen voimin. Olemme osa perinteikästä sveitsiläistä Avesco-konsernia, joka on markkinajohtaja alueellaan. Oletko sinä etsimämme henkilö, joka innostuu tulosten saavuttamisesta ja haasteista? Mietit, miten asiakas voisi menestyä paremmin ja etsit tinkimättömästi ratkaisuja? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö. Nykyisen toimenhaltijan siirtyessä pian eläkkeelle, haemme Vaasan ja Pohjanmaan alueelle CAT-KONEMYYJÄÄ

CAT-konemyyjä

Työmäärä 100 %
Sijainti Vaasa, Finland
Id

Tehtävät

Tehtävässäsi vastaat CAT-maanrakennuskoneiden myynnistä alueella, ja etsit asiakkaillemme parhaan mahdollisen ratkaisun uusien, käytettyjen ja vuokrakoneiden tarjonnastamme. Palvelet sekä olemassa olevaa asiakaskuntaa että etsit aktiivisesti mahdollisuuksia uusien asiakkaiden parista.  Haluat ymmärtää asiakkaidemme liiketoimintatarpeet ja auttaa heitä menestymään entistä paremmin tarjoamalla kokonaisvaltaisia ratkaisuja kattavasta ja laadukkaasta tarjonnastamme. Välität aktiivisesti kentältä saamaasi viestiä omaan organisaatioosi varmistaen näin, että asiakkaillamme on välillisesti koko organisaatiomme tuki takanaan.

Ammattitaito syntyy mielestämme kokemuksen lisäksi halusta oppia, ennakkoluulottomuudesta, yhteistyökyvystä, joustavuudesta ja ystävällisyydestä. Toivomme, että myös sinulla on palava halu kehittyä työssäsi, oppia uutta ja tehdä tuloksellista myyntityötä.

Profiili

Toivomme sinulta

  • teknistä tai kaupallista koulutusta (esim. AMK-tutkinto) ja aiempaa kokemusta teknisten investointihyödykkeiden myynnistä
  • asiakas- ja ratkaisulähtöistä ajattelua ja toimintaa
  • kykyä hahmottaa ja hallita kokonaisuuksia, päämäärähakuisuutta
  • hyviä neuvottelu-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia eri sidosryhmien kanssa
  • hyvää IT-osaamista (mm. MS Office, asiakashallintajärjestelmät)
  • erinomaista suomen ja ruotsin kielen taitoa sekä hyvää englannin kielen taitoa
  • matkustusvalmiutta

Edut

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden myyntityössä onnistumiseen alan suurimman konevalmistajan laadukkaiden tuotteiden parissa. Saat lisäksi mielenkiintoisen ja vaihtelevan työtehtävän, mahdollisuuden kehittyä myynnin urallasi, tosi mukavat työkaverit sekä näköalapaikan vakavaraisessa ja arvostetussa sveitsiläisessä konsernissa. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää, vaikka heti, kuitenkin viimeistään 5.3.2021 sivuilta www.experis.fi. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. HUOM! Saatamme aloittaa haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.

Hae nyt