Skip to main content
blankAvesco Finland
Quick Access

Vuokralaitteisto: AvescoRent

AvescoRent tarjoaa laajan kirjon uudenveroisia Cat-maarakennuskoneita niin lyhyt- kuin pitkäaikaisvuokralle. Valikoimistamme löytyy tela- ja pyöräalustaisiakaivukoneita, pyörä- ja liukukuohjattuja kuormaajia sekä jyriä. Koneita on yhteensä lähes 200 kappaletta ja näiden painoluokat vaihtelevat välillä 1-40tn. Koneet ovat runsaasti varusteltuja, paikallisten varustetasovaatimusten mukaisesti.

Vuokraaminen The Cat Rental Storesta on helppoa, joustavaa ja riskitöntä. Konevalikoimaamme voi tutustua tarkemmin osoitteessa The Cat Rental Store - Avesco Oy

Vuoraa Cat kesäksi! Saat -30 % listahinnoista valituista runsaasti varustelluista Cat® pyörä- ja liukuohjatuista kuormaajista.
Ja jos kiinnyt kissaan, voit ostaa sen edullisesti omaksi. Kampanja on voimassa 1.7–30.9.2020 tietyille malleille.

 

Miten toimia jos haluat lisätietoja vuokraustoiminnasta tai vuokrata Cat-koneen? Soita oman alueesi konemyyjälle!

Rent Cat Now – lunasta myöhemmin on uusi poikkeuksellinen vuokrakonepalvelumme. Tarjoamme käyttöösi uudenveroisen Cat -maansiirtokoneen, jonka voit halutessasi 6-12 kk päästä lunastaa omaksi. Jos päätät lunastaa koneen, hyvitämme osan maksetuista vuokrista. Voit myös palauttaa koneen vuokra-ajan päätyttyä ilman sanktioita. Rent Cat Now – lunasta myöhemmin on helppo, joustava ja riskitön.