Skip to main content

Malaga Experience 2023

LÄHDE MUKAAN NÄKEMÄÄN JA KOKEMAAN MITEN SAAT LIIKETOIMINTASI UUTEEN NOUSUUN CAT®-TUOTTEIDEN JA PALVELUIDEN AVULLA

Tervetuloa mukaan Avescon ja Catin asiakasmatkalle Caterpillar Malagan demonstraatio- ja oppimiskeskukseen Costa del Soliin Espanjaan. Näyttävissä tiloissa pääset kuulemaan Avesco-tiimin ja Caterpillarin edustajien esityksiä ja näet koneiden demo-esityksiä todellisissa kenttäolosuhteissa.

Ohjelman sisältö on räätälöity Suomen olosuhteita ja liiketoimintaa varten:
Ohjelman painopisteinä ovat pienet, keskikokoiset ja suuret Next Gen -kaivukoneet sekä keskikokoiset ja isot pyöräkuormaajat. Ohjelma sisältää konemalliston ja teknologioiden esittelyn sekä huikeat demo-näytökset. Lisäksi tutustumme Avescon ja Catin jälkimarkkinointipalveluihin, joiden avulla maksimoit tuotteesi tehokkaan käytön ja elinkaaren ilman yllätyksiä.

Matkan ajankohta on 22.–25./26.11.2023.
Avesco vastaa matkan ohjelmasta ja sen järjestelyistä. Tarjoamme ohjelman, ruoat, juomat ja kuljetukset virallisen matkaohjelman aikana. Asiakas vastaa itse matkustus- ja yöpymiskulusta. Autamme teitä lentolippujen ja hotellien varauksessa.

KUINKA PÄÄSEN MUKAAN?
Ota yhteyttä omaan Avesco-myyjääsi. Oman alueesi myyjän yhteystiedot löydät täältä: https://www.avesco-cat.fi/fi/yhteystiedot/konemyynti.

Sitova ilmoittautuminen matkalle 30.9.2023 mennessä linkin kautta.