Skip to main content

NEXT GENERATION CAT® MINIKAIVUKONEET

 

NEXT GENERATION CAT® MINIKAIVUKONEET OVAT NOPEITA JA SUORITUSKYKYISIÄ KONEITA, JOISSA ON ISOMMISTA CAT KONEISTA TUTTUJA KEHITTYNEITÄ TEKNOLOGIOITA.

Uusi mallisto on kokenut täydellisen päivityksen. Tuotekehityksessä on kuunneltu asiakkaiden toiveita ja koneet ovat suunniteltu aidosti asiakkaiden tarpeiden pohjalta. Lopputuloksena on lanseerattu mallisto, joka auttaa asiakkaitamme saavuttamaan hyviä tuloksia jokapäiväisessä työssä ja ratkaisemaan liiketoiminnan haasteita. Tehokkaat koneet ovat hinta/laatusuhteeltaan erinomaisia ja niissä on parannettu huollettavuutta, mukavuutta sekä koneen hallintaa. Meillä on ilo esitellä 1-2 tonnin, 2,7-3,5 tonnin, 4-6 tonnin sekä 8-10 tonnin mallit seuraavan sukupolven Cat®-minikaivukoneista. 

Helppo ja huoleton leasing Cat 308 minikaivurille.

Kone käyttöön ilman käsirahaa, maksat vain kuukausierän.

 

Tajoamme uusille Cat® 308, Cat® 315 ja Cat® 325 -kaivukoneille mahtavan Cat Financial leasingtarjouksen. Voit valita itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen 12–36 kk ajalle.

Kysy lisää omalta Avesco Cat konemyyjältäsi esim. sivustomme chat -toiminnon kautta niin laadimme sinulle räätälöidyn tarjouksen. Kampanja voimassa 31.12.2024 asti.

Tarjottu hinta sisältää EPP Premier jatkoturvan sopimuskaudelle. Hinta ei sisällä huoltoja. Rahoitus edellyttää erillisen hyväksytyn luottopäätöksen. Avesco Oy vastaa koneen jäännösarvosta sopimuksen päättyessä. Cat Financial rahoituksen myöntää Nordea rahoitus Suomi Oy. Tarjousta ei voi yhdistää muihin Avesco Oy:n kampanjoihin. Hinnat ALV 0 %.

CAT® MINIKAIVUKONEIDEN MALLISTO


työskentely pienissä tiloissa ei ole koskaan ollut näin helppoa ja mukavaa

Uusi mallisto tarjoaa asiakkaille laajan valikoiman erilaisiin käyttökohteisiin ja tarpeisiin: 301.6 (1,5 tonnin luokka, vakioperäylitys); 301,8 (1,8 tonnin luokka, vakio peräylitys); 302 CR (2 tonnin luokka, lyhyt peräylitys). Kaikkiin malleihin on saatavilla tehdasasenteinen ilmastointi sekä paineistettu ohjaamo.

Säästä aikaa ja rahaa

Uusien Next Gen mallien käyttökulut ovat jopa 15% pienemmät kuin aiemmilla malleilla.
Mallit ovat varustettu ohjaamon kippaustoiminnolla, joten pääsy ohjaamo alla oleviin komponentteihin onnistuu muutamassa minuutissa.

1-2 TONNin Cat koneissa on mm. seuraavat varusteet:

 • Stick steer joystick ohjausjärjestelmä
 • LCD Next Gen näyttö integroidulla radiolla ja Bluetoothilla
 • Ilmastointi ja paineistettu ohjaamo
 • Cruise control vakionopeudensäädin
 • Puskulevyn kellutus
 • Kipattava ohjaamo
 • Levitettävä alavaunu

Lue lisää 1-2 tn Cat kaivukoneista


Parantunut tehokkuus, huollon helppous sekä markkinoiden paras kuljettajan mukavuus ja ergonomia

Parantunut tehokkuus, huollon helppous sekä markkinoiden paras kuljettajan mukavuus sekä ergonomia. Malliston päivitykset 302.7 CR sekä 303.5 CR lisäsivät jopa 10% suorituskykyä kaivuun sekä ajon aikana. Hydrauliikan päivitysten myötä nostovoimat sekä kiertoajat ovat parempia. Sähköisen esiohjauksen mahdollistama koneen säädettävyys varmistaa optimaalisen koneen kaikkiin käyttötehtäviin.

Pienemmät kustannukset, lisää tehokkuutta

Samojen osien käyttö eri malleissa sekä jykevä koneen runko auttavat vähentämään varaosainvestointeja ja alentamaan korjauskustannuksia. Päivittäiset huoltotarkastukset tehdään nopeasti maan tasolta huoltoluukkujen kautta, kun taas kallistettava ohjaamo tarjoaa vertaansa vailla olevan pääsyn ohjaamon alla oleviin komponentteihin. Pidennetyt huoltovälit tarkoittavat, että nämä kaivinkoneet viettävät enemmän aikaa töissä ja vähemmän aikaa huollossa. Yhdessä nämä ominaisuudet alentavat kokonaisomistuskustannuksia jopa 5 % verrattuna aikaisempiin malleihin.

2,7-3,5 TONNin Malleissa mm. seuraavia ominaisuuksia:

 • Stick steer joystick ohjausjärjestelmä 
 • LCD Next Gen näyttö intergroidulla radiolla ja Bluetoothilla
 • Ilmastointi ja paineistettu ohjaamo
 • Cruise control vakionopeudensäädin
 • Puskulevyn kellutus
 • Kipattava ohjaamo
 • Levitettävä alavaunu

Lue lisää 2.7-3.5 tn Cat kaivukoneista


Minikaivukone, joka tarjoaa tehoa ja suorituskykyä kompaktissa koossa

305 CR koneen suorituskyky on kasvanut huimasti aiempaan mallisarjaan verrattuna. Uusi taloudellinen Cat 1.7 ahdettu moottori tuottaa 10% enemmän tehoa ja tarjoaa markkinoiden parhaan polttoainetehokkuuden. Yhtenäinen Next Generation mallisto 1.5–10 tonnin painoluokassa nostaa tehokkuuden ja mukavuuden uudelle tasolle. Kaikissa malleissa on vakiona eksklusiivinen Stick Steer ohjaus, vakionopeussäädin sekä sähköisen esiohjauksen mahdollistaman kuljettajan säädettävät asetukset.

Uutena mallina nyt myös suorituskykyinen 306 CR.

4-6 TONNin malleissa on:

 • Stick Steer joystick ohjausjärjestelmä
 • LCD Next Gen näyttö integroidulla radiolla ja Bluetoothilla
 • Ilmastointi ja paineistettu ohjaamo
 • Cruise control vakionopeudensäädin
 • Puskulevyn kellutus
 • Cat koneeseen integroitu TRS6 pyörittäjä

Lue lisää 4-6 tn Cat kaivukoneista


Parasta lisäarvoa asiakkaalle niin suorituskyvyn, käytettävyyden, huollettavuuden sekä elinkaarikustannusten osalta.

Uusi mallisto sisältää Suomessa erittäin suositun lyhytperäisen sekä kiinteällä puomilla varustetun 308 mallin. Muita malleja kokoluokassa on 308 CR tyvitaittoinen kone, joka on saatavilla myös VA-puomilla varustettuna. Malliston huipulla on tehokas kahdella nostosylinterillä varustettu 310.  

Enemmän toimintoja, pienemmät kulut

Parannetun nostovoiman, kääntötehon, ajovoiman ja toimintojen ansiosta nämä mallit ovat erittäin monipuolisia. Pidennetyt huoltovälit tarjoavat jopa 10 % säästöä aiempiin malleihin verrattuna.

8-10 TONNin malleissa on mm. seuraavia ominaisuuksia:

 • Stick Steer joystick ohjausjärjestelmä
 • LCD Next Gen näyttö integroidulla radiolla ja Bluetoothilla
 • Ilmastointi ja paineistettu ohjaamo
 • Cruise control vakionopeudensäädin
 • Puskulevyn kellutus
 • Cat koneeseen integroitu TRS8 pyörittäjä

Lue lisää 8-10 tn Cat kaivukoneista

ISON KONEEN OMINAISUUDET PIENISSÄ MALLEISSA

Stick steer joystick ohjauksen sekä vakionpeudensäätimen ansiosta koneen siirtäminen ja liikuttaminen on helpompaa ja nopeampaa kuin koskaan ennen. Koneen ajo onnistuu edelleen normaalisti myös polkimia käyttäen.

Stick Steer - Hallinta käsissäsi
Stick steer ohjaus tekee pitkistä päivistä ja toistuvista tehtävistä ohjaamossa paljon mukavampaa. Ensimmäistä kertaa voit nyt ajaa konetta pelkällä sauvaohjauksella. Koneen ohjaus stick steer tilassa tapahtuu aivan kuten liukuohjatun kuormaajan ajo käyttämällä vasemmanpuoleista ohjaussauvaa. Oikeanpuoleisella joystickillä voit samanaikaisesti ohjata puskulevyn terää tai puomia sekä kauhaa.

Vakionopeudensäädin - Matkusta mukavasti
Voit asettaa vakionopeudensäätimen painamalla joystickin nappia stick steer ohjaustilassa – täydellinen toiminto koneen siirtämiseen pidemmillä siirtymillä. Kuljettajan ergonomia paranee ja rasitus vähenee kun tarve painaa polkimia / vipuja poistuu.

Ilmastoitu ohjaamo - Pysy viileänä
Työskentele kuumina päivinä mukavan viileässä ja raikkaassa ohjaamossa. Voit ohjata ilmastointia ja lämmitystä suoraan koneen LCD-näytön kautta varmistaaksesi, että ohjaamon lämpötila aina sopivana. Tiivistetty, paineistettu ohjaamo pitää pölyn poissa ja viileän ilman sisällä.

LCD näytöt - Täydellinen hallinta
Vastaanota puheluita, kuuntele musiikkia ja seuraa suorituskykyäsi yhdestä paikassa. Käytä näyttöä tärkeimpien tilastojen tarkistamiseen, mukaan lukien suorituskyky ja polttoainetehokkuus. Voit myös vastaanottaa puheluita näytön kautta työskennellessäsi ja säätää ohjaamon lämpötilaa. Bluetoothin ansiosta voit kytkeä radion päälle tai suoratoistaa omia soittolistojasi kännykästä.

PARASTA SUORITUSKYKYÄ

Monipuolinen uusi Cat minikaivukonemallisto on luokkansa paras tuottavuuden ja suorituskyvyn suhteen. Voit nostaa ja sijoittaa esineitä turvallisesti ja tarkasti koneen kaksipistenostolla sekä säädettävillä hydrauliikan ja nopeuden asetuksilla. Tehokkaammilla moottoreilla varustetut mallit tarjoavat jopa 20 % enemmän suorituskykyä polttoainetehokkuudesta tinkimättä.

Next Gen koneiden monitorista voit säätä koneen asetuksia kunkin mieltymykseen ja eri työtehtäviin parhaiten soveltuvaksi. Voit säätää mm. seuraavia asioita:

 • Liikkeiden nopeuksien säädöt
 • Joystickien vasteen säädöt
 • Lisähydrauliikan virtauksen rajoitukset
 • Työlaitekohtaiset tilat
 • Jatkuva virtaus

Avesco Oy tarjoaa 1 vuoden takuun kaikille uusille minikaivukonemalleille ilman tuntirajoitusta. Pidennetty takuu ostettavissa jopa 5 vuoden ajaksi.

VIDEO