Skip to main content

Kuljettajakoulutus

Kasvata tiimisi taitoja ja paranna suorituskykyäsi Cat® kuljettajakoulutuksen avulla

Tarjoamme räätälöityjä koulutusratkaisuja maanrakennus-, kaivos- ja louhosyrityksille. 

Hyvin koulutettu kuljettaja on sijoitus, joka kannattaa. Olet hankkinut Cat-koneen, ja nyt on oikea hetki ottaa kaikki hyöty irti yhteistyöstä ammattitaitoisten kuljettajien kanssa. Sitoutuneet kuljettajat, jotka osaavat maksimoida tuottavuuden, polttoainetehokkuuden ja välttää kalliit seisokit, samalla ymmärtäen päivittäisen tarkastusprotokollan ja turvallisuuden merkityksen, voivat merkittävästi parantaa liiketoimintaasi. 

KOULUTUKSEN EDUT

 

Opitaan säätämään kone kuljettajalle sopivaksi

Koneiden lisäominaisuuksien läpikäynti, kuten Cat 3D (Cat Grade) tai työtä helpottavat toiminnot (Easy Of Use)

Opitaan koneiden hyödyllisiä käyttötekniikoita

Sisältää runsaasti käytännön ajoharjoitteita

Kukin perehdytys ja koulutus on räätälöitävissä asiakkaan toiveiden ja tilanteen mukaisesti. Suosituksena on, että perehdytyksissä on 1–20 henkilöä ja kuljettajakoulutuksissa 4–6 henkilöä.

Kuljettajille suunnatut perehdytykset

Kuljettajakoulutuksen avulla saat varmistettua, että kuljettajasi saavat koneista irti maksimalisen hyödyn.

Avescon ammattitaitoiset kuljettajakouluttajat järjestävät eritasoisia kuljettajille suunnattuja koneiden perehdytyksiä ja koulutuksia. Cat-sertifioiduissa koulutuksissa syvennytään koneiden ominaisuuksiin ja kehitetään työtapoja ja tekniikoita koneiden ominaisuuksia hyödyntäen, jotka kasvattavat osaamista ja ammattitaitoa.

PERUSPAKETIT

tarjolla neljä eri tasoa

TASO 1: Perehdytys suoraan koneella 

Kesto: 2–4 tuntia (puolen päivän perehdytys).
Sisältö: Koneella käytäviä asioita: päivittäiset tarkastuskohteet (walk around), ohjaamo ja hallintalaitteet sekä näyttö ja sen sisältämät toiminnot.
Hinta: Yhdeltä kouluttajalta 700 €, kahdelta kouluttajalta 1000 €.

TASO 2: Perehdytys luokkakuoneessa ja koneella

Kesto: 5–8 tuntia (koko päivän perehdytys).
Sisältö: Luokkahuoneessa käytäviä asioita: turvallisuus, huolto ja päivittäiset tarkastukset (walk around), ohjaamo ja hallintalaitteet sekä toimenpiteitä ennen työskentelyn aloittamista.
Koneella käytäviä asioita ovat päivittäiset tarkastuskohteet (walk around), ohjaamo ja hallintalaitteet sekä näyttö ja sen sisältämät toiminnot.
Hinta: Yhdeltä kouluttajalta 900 €. Kahdelta kouluttajalta 1200 €.

TASO 3: Käyttökoulutus

Kesto: 2–4 päivää riippuen koulutuksen laajuudesta.
Sisältö: Luokkahuoneessa käytäviä asioita (1 pv): johdanto/esittely, turvallisuus, huolto/kunnossapito, ohjaamo/ hallintalaitteet, asioita ennen työskentelyä ja käyttötekniikoita.
Koneella käytäviä asioita (1–3 pv): päivittäiset tarkastuskohteet (walk around), ohjaamo ja hallintalaitteet sekä näyttö ja sen sisältämät toiminnot ja lisäksi käytännön ajoharjoitteita.
Hinta: aina tarjouksen perusteella, sillä koulutus voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Hintaan vaikuttavat esimerkiksi koulutettavien kuljettajien määrä, heidän aiempi ajokokemuksensa kyseisestä koneesta, toivotun koulutuksen laajuus.
Hintahaarukka-arvio on 1800–4800 €.

TASO 4: Sertifioitu kuljettajakoulutus

Kesto: 3–5 päivää riippuen koulutuksen laajuudesta.
Sisältö: Luokkahuoneessa käytäviä asioita (1 pv): johdanto/esittely, turvallisuus, huolto/kunnossapito, ohjaamo/ hallintalaitteet, asioita ennen työskentelyä ja käyttötekniikoita. Kokeet turvallisuudesta ja kokonaisuudesta.
Koneella käytäviä asioita (2–4 pv): päivittäiset tarkastuskohteet (walk around), ohjaamo ja hallintalaitteet sekä näyttö ja sen sisältämät toiminnot, käytännön ajoharjoitteita ja arvioitava työnäyte.
Hinta: aina tarjouksen perusteella, sillä koulutus voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Hintaan vaikuttavat esimerkiksi koulutettavien kuljettajien määrä, heidän aiempi ajokokemuksensa kyseisestä koneesta, toivotun koulutuksen laajuus.
Hintahaarukka-arvio on 2700–6000 €.

Kuljettaja saa lopuksi Caterpillarin virallisen todistuksen suoritetusta koulutuksesta.

Muut kulut

Matka- ja majoituskulut, päivärahat sekä mahdolliset kolmannen osapuolen tilavuokrat yms. laskutetaan erikseen toteutuneen mukaan. Mikäli perehdytykseen/koulutukseen tulee Caterpillarin kouluttaja, veloitetaan hänen kulunsa erikseen. Hinnat on ilmoitettu ALV 0 %.

KIINNOSTUITKO KOULUTUKSISTA? 

Ota yhteyttä alueesi myyjään

 

Tutustu konevalikoimaan

Koneet kaikenkokoisiin tarpeisiin

Caterpillar tarjoaa laadukkaat moottorityökoneet muun muassa erilaisiin ja erikokoisiin maansiirron, maanrakentamisen, materiaalinsiirron sekä louhinnan kohteisiin.

TUTUSTU KONEVALIKOIMAAN 

Optimoi liiketoimintasi

Avescon kattavat palvelut tukenasi

Tavoitteenasi on saavuttaa huippuluokan polttoainetehokkuus, minimoida käyttökustannukset ja optimoida tuotantominuutit. Cat® ja Avesco tarjoavat monipuolisia ratkaisuja, jotka parantavat kaikkia yrityksesi osa-alueita, mahdollistaen tehokkaamman työskentelyn. Tutustu Avescon tarjoamiin palveluihin ja valitse tarpeisiisi sopiva vaihtoehto tee-se-itseratkaisuista täyden palvelun vaihtoehtoihin.

TUTUSTU PALVELUIHIN