Skip to main content

8 - 10T CAT® MINIKAIVUKONEET

Paras suorituskyky, käyttäjäystävällisyys sekä matalat elinkaarikustannukset

 EDUT

4 ALAN JOHTAVAA OMINAISUUTTA
Vain Cat minikaivukoneissa
JOPA 10% Pienemmät käyttökulut
Pidentyneet huoltovälit, pienemmät huolto- ja korjauskulut sekä markkinoiden paras polttoainetehokkuus
JOPA 20% enemmän suorituskykyä
Koneen säädettävyys monitorin kautta, enemmän voimaa ja hydraulitehoa

Cat 308 FB koneeseen saatavilla huipputarjoukset.

Valitse itsellesi parhaiten sopiva vaihtoehto

 

Helppo ja huoleton leasing.

Kone käyttöön ilman käsirahaa, maksat vain kuukausierän.

Tajoamme uusille Cat® 308, Cat® 315 ja Cat® 325 -kaivukoneille mahtavan Cat Financial leasingtarjouksen. Voit valita itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen 12–36 kk ajalle.

Esim. Cat® 308 alle 1900 € / kk
Esimerkkilaskelman sopimuskausi 36 kk / 2 800 h

Kysy lisää omalta Avesco Cat konemyyjältäsi esim. sivustomme chat -toiminnon kautta niin laadimme sinulle räätälöidyn tarjouksen. Kampanja voimassa 31.12.2024 asti.

Tarjottu hinta sisältää EPP Premier jatkoturvan sopimuskaudelle. Hinta ei sisällä huoltoja. Rahoitus edellyttää erillisen hyväksytyn luottopäätöksen. Avesco Oy vastaa koneen jäännösarvosta sopimuksen päättyessä. Cat Financial rahoituksen myöntää Nordea rahoitus Suomi Oy. Tarjousta ei voi yhdistää muihin Avesco Oy:n kampanjoihin. Hinnat ALV 0 %.

Cat 308 kiinteäpuominen kaivukone

Cat 308 kaivukoneessa yhdistyy erinomainen suorituskyky ja polttoainetehokkuus, helppo huollettavuus, mukavuus ja koneen hallinta mm. automaattisen ilmastoinnin ja paineistetun tilavan ohjaamon sekä Next Gen ominaisuuksien ansiosta:

 • Stick steer joystick ohjaus
 • Nopeuksien & vasteiden säädöt
 • BT radio
 • Virtausten säädöt & työlaitetilat
 • Puskulevyn kellutus
 • Pieni kulutus & korkea suorituskyky
 • Vakaa kone yhdistettynä lyhyeen peräylitykseen

8-10 TONNIN CAT® MINIKAIVUKONEET

­Cat 308 

Moottoriteho (ISO 14396):
55,4 kW (74,3 PH)

Paino
8400 kg

Hydraulipumpun max. tuotto
167 l/min

Hydrauliikan max. paine
285 bar

Kauhan murtovoima
62 kN

Kaivuvarren irroitusvoima
35,7 kN

Kaivusyvyys
4643 mm

Lisätietoja 

­Cat 308 CR 

Moottoriteho (ISO 14396):
55,4 kW (74,3 PH)

Paino
8025 kg

Hydraulipumpun max. tuotto
167 l/min

Hydrauliikan max. paine
285 bar

Kauhan murtovoima
58,9 kN

Kaivuvarren irroitusvoima
36,7 kN

Kaivusyvyys
4687 mm

Lisätietoja 

Cat 310

Moottoriteho (ISO 14396)
55,4 kW (74,3 HP)

Paino
10182 kg

Hydraulipumpun max. tuotto
233 l/min

Hydrauliikan max. paine
285 bar

Kauhan murtovoima
77,7 kN

Kaivuvarren irroitusvoima
49,2 kN

Kaivusyvyys
5211 mm

Lisätietoja 

Kompakti kaivuri hyvällä ulottuvuudella

Pääkaupunkiseudulla viherrakentamisen alalla monipuolisesti ja ammattitaidolla palveleva Viher-Pirkka Oy sai yhtenä ensimmäisistä asiakkaista Suomessa käyttöönsä uusimman Next Gen -mallisukupolven Cat 308 minikaivukoneen edeltäjänsä seuraksi viime vuonna. Kävimme Helsingin Herttoniemessä Viher-Pirkka Oy:n työmaalla tutustumassa Cat 308:n tekniikkaan ja samalla kuultiin viherrakentamisen ammattilaisilta kokemuksia koneen käytöstä.

LUE LISÄÄ

UniIKIT OMINAISUUDET

AINUTLAATUINEN JOYSTICK OHJAUS:

 • Yhtä nappia painamalla voit siirtää koneen ohjauksen polkimista ja vivuista istuimeen kiinnitetylle vasemmalle joystickille.
 • Valitsemalla ”puskukoneasetuksen” voit ohjata konetta vasemmalla joystickillä ja samanaikaisesti ottaa puskulevyn ohjauksen oikealle joystickille.
 • Vaihtoehtoisesti voit oikealla joystickillä ohjata stick steer ohjauksessa myös puomia sekä kauhaa.
 • Stick steer ohjaustilassa voit myös aktivoida vakionopeudensäätimen, joka helpottaa koneen siirtämistä pidemmillä siirtymillä.


NEXT GEN -monitori:

Next Gen -monitorista voit seurata koneen tietoja sekä mm. aikaa seuraavaan huoltoon. Monitorin kautta voit myös ohjata ilmastointilaitetta, radiota sekä säätään koneen asetuksia. Optimaalisilla koneen säädöillä ja asetuksilla saadaan parannettua tehokkuutta ja tuottavuutta entisestään.

Next Gen koneet on varustettu myös Bluetoothilla, joten hiljaisessa ohjaamossa voit päivän aikana puhua puheluita tai kuunnella puhelimesi soittolistalta lempimusiikkiasi.


Hydrauliikan säädettävyys:

Next Gen -koneiden sähköisen esiohjauksen ansiosta kuljettaja voi helposti säätää koneen nopeuksia sekä joystickien vastetta aina kuhunkin työtehtävään parhaiten sopivaksi. Monitorin kautta voit säätää joystickien vastetta sekä liikkeiden nopeuksia myös yksittäisten liikkeiden osalta. Myös lisähydrauliikan virtauksen rajoitukset sekä jatkuva virtaus voidaan aktivoida suoraan monitorista. Monitorin kautta voit myös asettaa eri työlaitteille esiasetuksia, joten työlaitetta vaihtaessa kone toimii aina täydellisesti kussakin käyttötehtävässä.


PUSKULEVY:

Kaikissa Cat minikaivukoneissa on puskulevy, joka on varustettu kellutustoiminnolla. Kellutuksen avulla mm. asfaltilla materiaalin siirtäminen onnistuu tehokkaasti, samoin esim. tasoitustyöt puskulevy koneen takana ajaen onnistuu kellutustilassa tehokkaasti.


HUOLLETTAVUUS:

Kaikki ylävaunun ulko-osat ovat terästä ja rakenteeltaan mahdollisimman yksinkertaisia, vaurion sattuessa komponentteja tarvitsee harvoin vaihtaa ja kulut saadaan pysymään mahdollisimman pieninä. Luukut ovat ”upotettu” rungon sisällä mikä pienentää korjauskuluja.


OHJAAMO:

Cat Next Gen koneiden ohjaamot ovat paineistettuja sekä tiiviitä. Paineistuksen ansiosta ohjaamoon ei pääse kertymään likaa ja pölyä. Hiljainen ilmastoitu ohjaamo parantaa kuljettajan mukavuutta ja lisää tuottavuutta.

GALLERIA