Skip to main content

Nimitysuutisia konemyynnissä ja jälkimarkkinoinnissa

Caterpillar -maanrakennuskoneiden Suomen edustaja Avesco Oy on uudistanut myynti- ja jälkimarkkinaorganisaatiotaan.
Mika Pulkkinen on aloittanut uutena Caterpillar-konemyyjänä Oulussa ja Sampsa Toivanen on aloittanut Kuopiossa varaosien ja huollon kenttämyyjänä. 
Avesco Oy, the Finnish representative of Caterpillar construction machines, has new appointments in its sales and aftermarket organization.
Mika Pulkkinen has started as a Caterpillar Machine Sales Person in Oulu and Sampsa Toivanen has started as a Parts & Service Sales Representative in Kuopio. 

Avesco vahvistaa Pohjois-Suomen Caterpillar-konemyyntiä

Mika Pulkkinen on aloittanut uutena Caterpillar-konemyyjänä Oulussa ja vahvistaa näin Avescon Pohjois-Suomen alueen myyntitiimiä. Mikan tehtäviin kuuluvat uusien ja käytettyjen maanrakennuskoneiden myynti, vuokraus, sekä näihin liittyvien tuotteiden ja palveluiden myynti ja markkinointi. 

Mika on vastuussa Oulun, Koillismaan, Kainuun sekä Pohjois-Pohjanmaan myyntipiireistä. Mika tulee työpariksi Mikko Saloselle, jonka kanssa he hoitavat yhdessä Oulun alueen konemyyntiä. Mikko jatkaa myös edelleen vastuullisena Caterpillar-konemyyjänä Lapin alueella.

Kaupallisen koulutuksen omaavalla Mikalla on laaja kokemus teknisen kaupan alasta sekä kattava asiakastuntemus. Hän on toiminut aiemmin ympäristönhoitokonemyyjänä sekä valtakunnallisessa lisälaitemyynnissä alan johtavien merkkien parissa. ”Lähden intoa puhkuen uuteen tehtävääni ja olen ylpeä saadessani edustaa vahvaa Caterpillar-brändiä sekä sen tuotteita ja palveluja”, Pulkkinen kertoo.

Mikan toimisto sijaitsee Avesco Oulun uudella toimipisteellä Toppilassa (Messipojantie 20), minne Avesco muutti juuri vuoden vaihteessa. Mikan tavoittaa numerosta 040 579 5340. Mika raportoi tehtävässään Avesco Oy:n myyntijohtaja Matti Laaksoselle.Vahvistusta Avescon jälkimarkkinaorganisaatioon Kuopiossa

Sampsa Toivanen siirtyi uuteen tehtävään varaosien ja huollon kenttämyyjänä (PSSR) Kuopion toimipisteessä vuoden alussa. Sampsa aloit­­­­­­­­­ti työskentelyn Caterpillar -merkin parissa jo 2016 mekaanikkona sekä korjaamolla että piirihuollossa. Uudessa tähtävässään hän toimii asiakkaiden ensisijaisena kontaktina kaikissa jälkimarkkinatarpeissa. Tähän kuuluvat asiakkaiden tarpeiden tunnistaminen ja oikeiden huoltoratkaisujen tarjoaminen, ja siten asiakastyytyväisyyden varmistaminen. Lisäksi Sampsa luovuttaa Kuopion toimipisteellä uudet Cat koneet asiakkaille ja opastaa näiden käytössä. Sampsan tavoittaa numerosta 020 111 5848. Esihenkilönä toimii Pertti Karppinen.