Skip to main content

Avesco Switzerland

Avesco – jatkuvuutta ja edistystä

Vain paras ratkaisu on kyllin hyvä meille ja asiakkaillemme. Olemme varmoja siitä, että menestyksekäs tulevaisuus on mahdollinen vain sitoutumalla täysin ja painottamalla asiakaslähtöisyyttä johdonmukaisesti.

Erinomaiseen laatuun sitoutuneena innovatiivisena yrityksenä Avesco käyttää brändituotteita, jotka kuuluvat yksiselitteisesti maailmanmarkkinoiden parhaimmistoon. Luotettavana ja vakaana kumppanina tarjoamme koneet, neuvonnan ja järjestelmäratkaisut, joita tarvitset työssäsi ja menestyäksesi hurjassa kilpailussa.

Perustana perinteet

Avesco AG:n toimipaikka on Sveitsin Langenthalissa, ja yrityksellä on pitkät perinteet. Yritys perustettiin alun perin Langenthalissa 150 vuotta sitten nimellä Ulrich Ammann AG Ammann-konsernin jäsenenä, ja siitä tuli itsenäinen yritys vuonna 2001. Sen jälkeen Avesco on panostanut kumppanuuteen vuonna 1931 perustetun Caterpillarin kanssa sen sveitsiläisenä jälleenmyyjänä.

Avesco AG hankki Caterpillar-edustuksen Liettuassa, Latviassa ja Virossa 1.10.2016.

Avesco AG:stä tuli Caterpillar-tuotteiden edustaja Suomessa 1. tammikuuta 2020. Avesco Groupin henkilöstömäärä kasvoi oston myötä noin 1000:een.