Cat®-merimoottoreissa yhdistyvät ihanteellisella tavalla tehokkuus, luotettavuus ja suorituskyky. Cat-merimoottorit asettavat standardin laadulle, suorituskyvylle ja luotettavuudelle. Niissä on alan johtava tehovalikoima, jonka taustalta löytyvät vuosikymmenten kokemus ja jatkuvasti kehittyvät tuotteet. Tuloksena on yksi lähde kaikille laivalla tarvittaville voimaratkaisuille, muun muassa sähköisille merimoottoreille, aggregaateille ja aluksen ohjaimille.

 

Caterpillarin kattavassa tuotevalikoimassa on käyttömoottoreita tehoalueella 250 - 7268 mhv, apumoottoreita teholla 250 - 7 268 mhv ja aggregaatteja teholla 11 - 5 200 ekW. Kompakteimmissakin Cat-moottoreissa on potkua, jota ei arvaisi sen niiden kevyestä muotoilusta ja mitoista. Teholtaan kaikentasoisissa Cat-moottoreissa on virtaa paitsi kiihdytykseen, myös innostamiseen. Cat-käyttömoottoreilla on erinomainen suorituskyky ja polttoainetalous. Nämä uudet, sähköisesti ohjattavat moottorit sisältävät valvonta- ja suojausominaisuuksia. Lisäksi ne ovat yhteensopivia Caterpillar-näyttöjen ja aluksen ohjausjärjestelmien kanssa.

ACERT® -tekniikalla varustetut C32-, C18-, C12-, C9- ja C7-moottorit sisältävät uusimpia ydinmoottorijärjestelmän innovaatioita, joiden etuja ovat muun muassa virran voimakkuus, suorituskyky, päästövähennykset ja polttoainetehokkuus.

Merenkulun aggregaatit

Kun luotettavaa tehoa tarvitaan vesillä, ota Caterpillar laivalle!

Cat-virtaratkaisut merenkulkuun tuottavat enemmän kuin tarpeeksi virtaa. Niiden luotettavuus on tasolla, johon vain Cat pystyy. Kokemuksemme, tuotevalikoimamme ja sitoutumisemme merenkulun tehoratkaisuihin näkyvät kaikessa. Merenkulkuun tarkoitetut Cat-aggregaatit täyttävät lisätehotarpeesi ja uusimmat päästöstandardit sekä antavat samalla mielenrauhan.

Jokaiseen merenkulkusovellukseen löytyy paketteja, kokoonpanoja ja lisävarusteita. Cat-tuotteiden ylivertaisen luotettavuuden ja pitkien huoltovälien ansiosta saatat jopa unohtaa Cat-aggregaatin olemassaolon. Se on todellista miehenrauhaa!

Merimoottorin uudistaminen

Uudistamispäätös

Caterpillar Marine Power Systems pystyy tarjoamaan uudistamiseen oikean ratkaisun riippumatta siitä, onko kyseessä hinauslaiva, kalastusalus vai valtameriä kyntävä rahtilaiva. Avesco Oy kehittää asiakkaalle räätälöidyn ratkaisun ja tukee merimoottoreiden uudistamistarpeita niiden laajuudesta riippumatta. Yhdessä Cat Finance Corporationin kanssa pystymme yhdistämään moottoreiden rahoituksen, alusten rahoituksen ja räätälöidyt tuotetukiratkaisut kilpailukykyiseksi rahoituspaketiksi, jossa on joustavat takaisinmaksuehdot.

Omistaja voi haluta uudistaa aluksen moottorin monista eri syistä. On myös monta hyvää syytä sille, miksi meidät kannattaa valita uudistamisen avuksi.

Tuotevalikoima

Maailmanluokan tuotevalikoimamme, jossa on suuri- ja keskinopeuksisia moottoreita, mahdollistaa uudistamisratkaisut seuraaville:

  • Tehon tarve 11 kW - 16 000 kW.
  • Pääkäyttövoiman ja aluksen virransyöttö, mukaan lukien hätäaggregaatit.
  • Yhden tai usean moottorin asennukset ja täydelliset käyttövoimajärjestelmät.

ACERTTM-tekniikka - paras valinta moottorin uudistamiseen

ACERTTM-tekniikka on tulosta 500 miljoonan dollarin sijoituksesta, joka rakentuu alan laajimmalle tuote-, sovellus- ja valmistusperustalle. Mikään muu merimoottoritoimittaja ei pysty hyödyntämään tuotevalikoimamme koko laajuutta ja yhdistämään sitä omiin polttoainejärjestelmiin, valmistusmahdollisuuksiin ja elektronisiin ohjauslaitteisiin kattavia, pitkäaikaisia päästöratkaisuja varten.

Tämä vahva tausta toimii perustana ACERT-tekniikan osille:

  • polttoaineen monipisteruiskutus
  • uusin elektroniikka
  • kehittynyt ottoilman käsittely
  • tarkka palamisen hallinta.

Sijoitus ACERT-tekniikkaan on kannattanut. Caterpillar on tehnyt uraauurtavia läpimurtoja polttoaineen palamisen tutkimuksessa. Tämä tekniikka mahdollistaa palamisprosessin säätelyn ja hallinnan äärimäisen tarkasti. Lopputuloksena on merimoottorivalikoima, joka vastaa tiukimpia voimassa olevia päästörajoituksia ja antaa lujan perustan tulevien päästöhaasteiden selättämiselle.

ACERT-tekniikan ominaisuudet ja edut, joiden ansiosta Caterpillar pystyy suojelemaan ympäristöä, parantavat myös moottoreiden suorituskykyä. Tehokas palaminen vähentää moottorin kulumista ja maksimoi polttoaine-energian, joka kohdistuu potkuriin tai generaattoriin. ACERT-tekniikan avulla polttojärjestelmä ottaa kustakin ruiskutuksesta suurimman mahdollisen määrän energiaa.