Skip to main content

Keskeytymätön virransyöttöjärjestelmä (UPS)

Ratkaisu vaativiin tarpeisiin.

Tärkeillä kohteilla kuten tietokeskuksilla tai sairaaloilla ei ole varaa sähkökatkoksiin tai häiriöihin kuten jännitteen vääristymiin. Vastauksena tähän Avesco tarjoaa tehokkaita dynaamisia UPS-järjestelmiä, jotka voidaan integroida rakennuksiin tai toimittaa konttiratkaisuina. Tehoalueesta ja redundanssivaatimuksista riippuen dynaamisia UPS-järjestelmiä on saatavana eri kokoonpanoissa.

IT-alan jatkuvan kasvun seurauksena palvelinkeskukset saavuttavat nopeasti tilan tai suorituskyvyn kapasiteettirajat. Avescon modulaariset ja skaalautuvat UPS-järjestelmät mahdollistavat UPS-kapasiteetin nopean ja kustannustehokkaan laajentamisen tarvittaessa. Tarjoamme ympäristöystävällisiä, akkuvapaita UPS-tekniikoita, joissa on induktiokytkentä energian varastoimiseksi.


HITEC DYNAAMISET UPS-JÄRJESTELMÄT - ALANSA URANUURTAJA

HITEC Power Protection on maailmanlaajuinen yritys, jonka pääkonttori, valmistus ja testauslaitokset sijaitsevat Almelossa, Hollannissa. Yli 60 vuotta sitten HITEC kehitti ensimmäisen UPS-järjestelmän, joka käytti kineettistä energiaa varastona. Siitä lähtien HITEC on vakiinnuttanut asemansa markkinajohtajana yli 3 000 MVA:n dynaamisilla UPS-järjestelmillä maailmanlaajuisesti. Uusi PowerPRO-sarja tekee vaikutuksen maksimaalisella suorituskyvyllä ja taloudellisuudella.

Avesco on ollut HITECin myyntikumppani vuodesta 2007 ja on toimittanut yli 55 000 kVA:n edestä dynaamisia UPS-järjestelmiä HITEC-teknologialla eri käyttötarkoituksiin.

 

Saatavilla olevat mallit

Tyyppi

UPS Tehoalue

PDF

PowerPro 3600

2'564 kVA - 3'000 kVA

EN

PowerPro 2700

1'624 kVA - 2'232 kVA

EN

PowerPro 1800

1'254 kVA - 1'706 kVA

 

PowerPro 1000

470 kVA - 1'000 kVA

 

 

Lataa yrityksen esite (EN)