Luotat siihen, että Cat®-koneet työskentelevät kanssasi päivästä toiseen. Valitse jatkoturvasopimus mikä on yhtä luotettava ja pitkäkestoinen, kuin koneesikin.
EPP-jatkoturvasopimus on suunniteltu erityisesti uusille Cat-koneille – tällöin omistajat saavat parhaan turvan yllättävien kustannuksien minimoimiseksi. Kattavien EPP-vaihtoehtojen avulla turvaat sijoituksesi ja mielenrauhasi juuri sinulle sopivalla tavalla.

3 HELPPOA ASKELTA UUDEN CAT® -KONEEN SUOJAAMISEKSI

1. VALITSE SUOJAUSTASO

Valitse suojaustasosi neljästä vaihtoehdosta sekä sopimuksen kesto vuosi/ käyttötunnit, niin saat määriteltyä juuri tarvitsemasi suojaustason. 

  1. Voimansiirtolinja
  2. Voimansiirtolinja + hydrauliikka
  3. Voimansiirtolinja + hydrauliikka + teknologia
  4. Premier

 

2. TIEDÄ ASIAKKAAN VASTUUT

EPP-sopimukseen sisältyvät asiakkaan velvoitteet:

  • Koneita on käytettävä Catin käyttö- ja huoltokäsikirjan (OMM) mukaisesti (eli esimerkiksi väärän laatuista polttoainetta ei saa käyttää).
  • Määräaikaishuollot ja tarkastukset on tehtävä OMM:n mukaisin välein.
  • Asiakkaan on pyydettäessä esitettävä todisteet määräaikaishuolto-ohjelman noudattamisesta (kuitit, työtilausten kopiot, laskut).
  • Laite on viivästyksettä luovutettava korjattavaksi, sopimuksen piiriin kuuluvan vaurion sattuessa.

Voit luottaa siihen, että teemme tarvittavat tarkastukset sopimuksen edellyttämällä tavalla. Käytämme sopimukseen sisältyvissä korjauksissa Caterpillarin hyväksymiä osia ja varmistamme käyttöturvan jatkuvuuden koko
sopimuskauden ajaksi.

 

3. EPP-SOPIMUKSEN TEKEMINEN JA REKISTERÖINTI

Ota yhteyttä Avescon Cat-konemyyjään EPP-sopimuksen rekisteröintiä varten ja nauti ansaitusta turvasta ja   mielenrauhasta. EPP-sopimus on rekisteröitävissä normaalitakuuaikana ensimmäisenä vuotena.

 

Lisätietoja moduulien sisällöstä ja ehdoista löydät esitteestä tai Catin sivuilta täällä.