Kunnossapitokustannukset kuriin

Cat® S·O·SSM -palvelujen avulla saatava tieto auttaa tekemään Cat-koneesi kunnossapitoon liittyvät päätökset, vähentämään omistajuus- ja käyttökustannuksia ja maksimoimaan komponenttien käyttöiän. Nopea ja helppo näytteenotto-ohjelma auttaa pitämään laitteiston tuottavana ja maksimoimaan sijoituksen arvon. Avesco auttaa hyödyntämään nämä tiedot käytännössä.

Öljyanalyysi
Caterpillarin insinöörit ja kemistit ovat kehittäneet S·O·S-öljyanalyysit. S·O·S-ohjelman perustestaukseen sisältyy muun muassa öljyn koostumuksen analysointi ja öljyn puhtauden sekä kunnon analysointi.

Jäähdytysaineanalyysi
Jäähdytysjärjestelmän puutteet voivat johtaa järjestelmän ongelmiin tai jopa moottorin rikkoontumiseen. S·O·S-palveluihin sisältyy kaksitasoinen jäähdytysaineohjelma jäähdytysaineen sopivan kemiallisen tasapainon määrittämiseen koko järjestelmän maksimaalisen suojaamisen ja jäähdytystehokkuuden varmistamiseksi.

S·O·S-PALVELUJEN AVULLA:

Varmistat arvon säilymisen

  • Cat-laitteet on rakennettu tarjoamaan paras mahdollinen suorituskyky laitteen koko elinkaaren ajan. S·O·S-palvelut auttavat ylläpitämään suorituskyvyn elinkaaren kaikissa vaiheissa.
  • S·O·S-palvelut on suunniteltu tunnistamaan ongelmat ennen kuin suurempia korjauksia tarvitaan. Varhainen havaitseminen on ehdottoman tärkeää seisonta-ajan vähentämisessä ja tuottavuuden lisäämisessä.
  • Tehon laskeminen ja voideltujen komponenttien mittavat korjaukset voidaan yleensä välttää nestenäytteitä seuraamalla.
  • Yleisesti ottaen enemmän saadaan tehtyä pienemmillä kustannuksia, ja laitteiden vaihto- ja myyntiarvo nousee.

Saat tulokset nopeasti
S·O·S-palvelujen avulla voit testata kaikki öljyt ja saada tulokset sekä suositukset 48 tunnissa siitä, kun Caterpillarin laboratorio on vastaanottanut näytteet.

Hyödynnät tiedot nopeasti käytännössä
S·O·S-palvelujen tulokset tiivistetään selkeäksi ja ymmärrettäväksi raportiksi. Asiantunteva henkilöstö laatii suositukset tai tarkat toimintaohjeet jokaista raporttia varten. Kriittisistä tilanteista ilmoitetaan viipymättä.

  • Hälytystason mukaan ryhmiteltyjen suositusten avulla kriittisimmät komponentit voidaan tarkistaa nopeasti ja työt voidaan priorisoida.
  • Optimoi huoltoaikataulut.
  • Optimoi komponenttien käyttöikä

Parasta palvelua
S·O·S-palveluohjelma on osa laitteen kunnon seurantaan perustuvaa ajattelutapaa, jonka avulla voidaan seurata huolto-ohjelman vaikutuksia. S·O·S-palvelut yhdessä säännöllisten tarkastusten, laitteiden käyttöolosuhteiden analysoinnin, sähkököisen datan ja huoltotietojen kanssa auttavat arvioimaan laitteen kuntoa. Huolto-ohjelmaa voidaan noudattaa yksin tai yhdessä Avescon kanssa eritasoisen ennakoivan kunnossapidon suorittamiseksi ja laitteen mahdollisimman tehokkaan toiminnan varmistamiseksi.

Kysy meiltä asiakastukisopimuksista, S·O·S-palveluista ja ennakoivasta kunnossapidosta maksimoidaksesi laiteinvestointien tuoton.

Caterpillar® S·O·S-palveluohjelman hyödyntäminen takaa kaikkien laitepalvelujesi laadun, tehokkuuden ja arvon samaan tapaan kuin Caterpillarin kunnossapitotuotteiden ja varaosien käyttö.

Asiakaspalautukset: 

Avesco Oy 

Palautusnumero 657157