Skip to main content

UUDEN SUKUPOLVEN KOMPAKTIT CAT® 906 JA 908 PYÖRÄKUORMAAJAT

Nosta tehokkuuttasi uusien Cat Next Gen pyöräkuormaajien avulla! Uudistuneessa mallistossa on paljon tehokkuutta ja käytettävyyttä parantavia ominaisuuksia, erityisesti Suomen olosuhteisiin sopivasti.


• Uudet Cat moottorit, 13% enemmän vääntöä yhdistettynä erinomaiseen polttoainetalouteen
• 40km/h ajonopeus ja nopeusalueen vaihto liikkeessä (shift on the go)
• Markkinoiden hiljaisin ja paremmalla näkyvyydellä varustettu uusi ohjaamo (5dB hiljaisempi vs. M-sarja)
• Next Gen -monitori, työlaitetilojen esisäädöt, liikkeiden nopeuksien sekä hydrauliikan monipuoliset säädöt
• Ajon aikana kytkettävät etu- ja taka-akselin lukot
• Markkinoiden vakain ja suorituskykyisin kone
• Suuremmat polttoainesäiliöt mahdollistavat pidemmät työskentelyjaksot

Caterpillarin uudet suorituskykyiset ja polttoainetehokkaat C2.8 moottorit ovat saaneet 13% lisää vääntömomenttia. Suurin ajonopeus on noussut 40 km/h nopeuteen sekä uusi voimansiirto mahdollistaa nopeusalueen vaihdon ajon aikana. Hydrauliikkaa on päivitetty tehokkaammaksi ja uudet koneet on varustettu uudella isommista koneista tutulla paineenrajoitusventtiilillä, mikä mahdollistaa nopeammat liikkeet työlaitetta käytettäessä. Ohjauksen välitystä on myös nopeutettu. Ohjaamosta on parempi näkyvyys yksiosaisen etu- ja takalasin ansiosta, lämmitysteho on myös kasvanut merkittävästi M-sarjaan verrattuna. Uudet ohjaamot ovat paineistettuja, sekä varustettu nyt automaattisella ilmastointilaitteella yhdistettynä erittäin hiljaiseen työympäristöön. Myös koneen runkoniveltä on vahvistettu.

Next Gen -monitori mahdollistaa helpot ja nopeat säädöt koneen toimintaan liittyen, ja uusissa malleissa löytyy myös esiasetukset eri työlaitteille, mikä parantaa entisestään tehokkuutta ja helpottaa kuljettajan arkea. Uusien aisaston kulma-anturien ansiosta kuljettaja voi esiasettaa aisaston ja työlaitteen asennot ja yhdellä joystickin liikkeellä automaattisesta asettaa työlaitteen haluttuun asentoon. Ride Control vakauttaa kuormaa siirron aikana ja Rimpull Controllin avulla kuljettaja voi säätää koneen vetotehoa kuhunkin tilanteeseen parhaiten sopivaksi.

PARANNETTU KULJETTAJAN KOKEMUS

Uusi tiivistetty ja paineistettu ohjaamo parantaa kuljettajan kokemusta aiempien mallien toimivien ratkaisujen tukena. Kaksi ovea ja korotetut polkimet helpottamat ohjaamon puhdistusta. Ihanteellinen näkyvyys saadaan suurempien, lämmitettyjen ja sähkösäätöisten peilien avulla sekä saatavilla olevilla etu- ja takakameroiden avulla. Istuimeen asennetut ohjaimet parantavat kuljettajan ergonomiaa ja turvallisuutta sekäkoneen käytettävyyttä. Monitoimi joystickillä hallitaan kulkusuuntaa ja nopeutta, proportionaaliohjatun lisälaitteen virtausta, tasauspyörästön lukitusta sekä hydraulivirtausta ilman, että kuljettajan tarvitsee irroittaa kättä ohjaussauvasta. Uuden ohjaamon sydämenä toimii Next Generation - hallintanäyttö, joka pitää sinut ajantasalla reaaliaikaisesti koneen

UUDISTETTU VOIMALINJA

Uusi Cat C2.8-moottori tuottaa saman 55,7 kW bruttotehon kuin aiempi malli, mutta 13% enemmän vääntömomenttia, mikä lisää suorituskykyä maantiellä. Cat C2.8 -moottori täyttää EU Stage V ja U.S. EPA Tier 4 Final - päästörajoitukset saatavilla olevien päästönhallintapakettien avulla. Vaihteisto tarjoaa entistä suuremman ajonopeuden 40 km/h, ja entistä suuremmat polttoainesäiliöt mahdollistavat pidemmät työskentelyjaksot. Pölyisissä olosuhteissa uusi lisävarusteena saatava suuntaa vaihtava jäähdyttimen tuuletin auttaa pitämään jäähdytyskennot puhtaana tehostaen lämpötilan hallintaa.

PARANNETTU HYDRAULIIKKA JA RAKENTEET

Hydromekaanisten työlaitteiden noston ja kallistuksen paremman monitoimisuuden tarpeita varten nämä Next Gen -pyöräkuormaajat on varustettu uudella paineenrajoitusventtiilillä, jonka avulla kuljettajat voivat samalla ohjata työlaitteita ja käyttää hydromekaanisia lisälaitteita sujuvasti. Suuremmat lisähydrauliikan työpaineet helpottavat työtä ja parantvat ohjausta vähentäen kuljettajan väsymistä. Tehokkaan valaistuksen LED- valovaihtoehdot ovat tarjolla sekä työ/ajokäyttöön että moottoritilan huoltovaloiksi työskentelyalueen parempaa valaistusta varten.

UUDISTUNEET MALLIT

CAT 906

Työpaino5700 kg (5,7 t)
Teho55.7 kW
Kauhan tilavuus0.75-1.2 m3

 

CAT 908

Työpaino6350 kg (6,3 t)
Teho55.7 kW
Kauhan tilavuus0.75-1.55 m3

 

Cat 906 Next Gen pyöräkuormaajan esittely