Skip to main content

Cat® C13D teollisuusmoottori

Tämä on Cat® C13D teollisuusmoottori

Se on täällä. Nyt. Täysin uusi Cat® C13D -moottori. Tämä odotettu lisäys on melkoinen voimanpesä ja riittävän monipuolinen lähes kaikenlaisiin sovelluksiin ja monille aloille. Pidemmät huoltovälit helpottavat työskentelyä – kuten myös vaikuttava, vertaansa vailla oleva ominaisteho. Tämä kätevän kompakti moottori on suunniteltu helposti asennettavaksi. Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta? Harkitse uudelleen.

Odotukset nousussa uuden Cat C13D -moottorin myötä.

Katso itse. Katso, mitä vertaansa vailla oleva ominaisteho, kestävyys ja polttoaineensäästöt voivat tarjota toiminnoillesi.

ENEMMÄN TEHOA. ENEMMÄN VÄÄNTÖÄ. ENEMMÄN TUOTTAVUUTTA.

Ylivertaisella tehotiheydellä muihin 13-litraisiin moottoreihin verrattuna tämä alan kärkiluokan moottori on 20% luokkaansa korkeammalla tasolla. Puhumattakaan parantuneesta hyötykuormakapasiteetista ja jopa 25% enemmän pienen kierrosluvun vääntömomenttia verrattuna edellisten sukupolvien moottoreihin. Pystytkö mielestäsi hyödyntämään näin paljon voimaa? C13D on moottorisi.

PIEMEPI KOKO. LISÄÄ TEHOA.

Kompaktin moottoripaketin ja alan johtavan 40 kW/l (55 Hv/l) tehotiheyden ansiosta uusi Cat C13D - moottori tekee koon pienentämisessä helppoa. Moottorin laajalti integroitu rakenne optimoi alustatilan ja samalla moottori tuottaa enemmän tehoa pienemmässä koossa, joten sen liittäminen koneeseen on helpompaa. Täydellä valikoimalla konfiguroitavia lisävarusteita, mukaan lukien moottorin asennettu pakokaasujen jälkikäsittelypaketti tai täydellinen jäähdytyspaketti, C13D tarjoaa helposti asennettavan vaihtoehdon.

PITKÄIKÄINEN, KÄYTETTÄVYYSAJAN OPTIMOIVA MOOTTORI.

Kun työtä riittää, seisonta-ajat on minimoitava. Siksi C13D -moottori suunniteltiin pitkiä, jopa 1 000 tunnin huoltovälejä varten. Pienentyneellä polttoaineen ja nesteiden kulutuksella koneenne viettää vähemmän aikaa korjaamossa ja enemmän työkohteessa. Kun normaalin huollon aika koittaa, C13D:n huoltoystävällinen rakenne varmistaa helpon työn.

Loputtomasti käyttökohteita.
Rajoittamattomat mahdollisuudet.

Tässä on moottori, joka sysää muut monipuolisuusväitteet sivuun. Alasta tai sovelluksesta riippumatta Cat C13D -moottori on tehty yksinkertaistamaan suunnittelu- ja kokoonpanotarpeita. C13D on suunniteltu toimimaan missä tahansa kompaktissa koneessa eri aloilla, joten se soveltuu mihin tahansa työkohteeseen. Mitä tulee suunnitteluajan optimointiin, se ei tästä juuri parane.

Tutustu C13D moottoriin

Vertaa C13D-kokoonpanoja