Skip to main content

5 syytä uusien teknologioiden käyttöön

TAVOITTEENA KUSTANNUSTEHOKKUUS

Tavoitteena enemmän valmista alimmilla kustannuksilla. Vaikuttaa yksinkertaiselta, mutta kuten tiedämme, haasteita on paljon: päteviä käyttäjiä ei ole riittävästi, koneet ovat väärällä työmaalla, materiaaleja ei ole saatu ja puheluihin ei vastata jne.

Hyvä uutinen on, että samalla tavoin kuin teknologia on helpottanut elämäämme se voi tehostaa työskentelyämme uudelle tasolle.

1. ENEMMÄN VALMISTA VÄHEMMÄLLÄ TYÖVOIMALLA

Laser- ja satelliittiohjatut koneet pystyvät toteuttamaan tasaus- ja tiivistystavoitteet ilman yhtäkään tasauksen tarkistajaa tai rakennusmittaajaa. Lisää tehokkuutta saadaan koneiden suuremmalla työskentelynopeudella.

2. KÄYTTÄJÄN TARKKUUS PARANEE

Usean automatisoidun tekniikan avulla, jotka "avustavat" käyttäjää kauhojen ja terien kanssa, käyttäjät ovat nopeita ja tarkkoja riippumatta työkokemuksensa kestosta.

3. TURVALLISUUS PARANEE

Sekä työntekijöiden että koneiden valvonta- ja tunnistustekniikat lisäävät tietoisuutta työmaan kaikista liikkuvista kohteista. Kun toiminnot "näkevät" kaikki mahdolliset riskit, ne voidaan välttää.

4. LAITTEISTON VALVONTA VAIN NAPSAUTUKSELLA

Koneiden sijainti, suorituskyky, polttoaineenkulutus ja jopa joutoaika voidaan tarkistaa millä tahansa langattomalla laitteella. Tankkaukset voidaan optimoida. Konevauriot vältetään. Käyttökustannukset alenevat.

5. LISÄTIETOJA VOIDAAN PYYTÄÄ MONILLA KANAVILLA

Älypuhelinten ja tablettilaitteiden avulla kuka tahansa työmaalla voi käsitellä hankkeen tärkeitä tietoja, jotka ovat suunnitelmissa ja erittelyissä. Pilvipalveluun tai internetiin yhdistettynä näillä laitteilla voidaan käsitellä muita resursseja, kuten määräyksiä ja lupia, jotta henkilöstö saa tarvittavat vastaukset pysyäkseen aikataulussa.

Kerromme sinulle mielellämme lisää Cat teknologioista. Jätä yhteydenottopyyntö.

General Contact Form Finland

Contact form