Skip to main content

Cat® Teknologia

Cat Construction technology – HYÖTYÄ JOKAISEEN PÄIVÄÄN

Cat® Construction Technology mahdollistaa koneillesi ja niiden kuljetajille yhä korkeamman tuottavuuden saavuttamisen. Se parantaa tehokkuutta, säästää polttoainetta ja vähentää käyttökustannuksia koko kalustossasi. Monia näistä teknologioista pystytään hyödyntämään myös muiden konemerkkien kanssa. Cat teknologiat osoittavat arvoaan päivittäin auttaessaan sinua saamaan enemmän aikaan työmaallasi. 

CAT® GRADE

Tasaus. Perustuksen kaivaminen. Asfaltintointi. Nämä työt vaativat tarkkuutta ja nopeutta, jotka saat Cat® Grade -tasaustekniikoista. Yhdistämällä automaattinen koneenohjaus kehittyneeseen ohjaukseen Cat Grade auttaa kuljettajia saavuttamaan tasaustavoitteet täsmällisesti, nopeammin ja vähemmillä ajokerroilla, jolloin tasauksen tuottavuus paranee jopa 50 prosenttia perinteisiin menetelmiin verrattuna.

CAT® DETECT

Cat® Detect -turvallisuusteknologia auttaa kuljettajia tiedostamaan paremmin ympäristönsä ja estää automaattisesti heitä tekemästä tiettyjä vaarallisia toimintoja. Lähestymistunnistusjärjestelmät rajoittavat koneen liikkumista ahtaissa tiloissa, ja kamerat ja muut anturit pitävät kuljettajat ajan tasalla koneen lähellä työskentelevistä laitteista ja henkilökunnasta.

CAT® PAYLOAD

Materiaalin kuormauksen yhteydessä on olennaista tietää kolme asiaa: mitä on lastattu ja minne, kuinka paljon kuhunkin kuorma-autoon tai säiliöön meni, ja minne se menee sieltä. Sen lisäksi, että Cat® Payload -teknologia tuottaa nämä tiedot ja jäljittää ne, se myös auttaa kuljettajia saamaan oikean kuorman kyytiin joka kerta.

CAT® COMMAND

Cat® Command mullistaa laitteiden käytön. Kun kuljettaja poistetaan koneesta, Command avaa uusia mahdollisuuksia - turvallista toimintaa vaarallisilla alueilla, parempia näköyhteyksiä hankalissa paikoissa, tuottavuuden parantumista tarjoamalla kuljettajille mukavamman työympäristön tai antamalla heille mahdollisuuden hallita useita koneita samanaikaisesti.

Cat® Equipment Management

Jotta voit olla varma, että teet oikeita päätöksiä, tarvitset tarkkaa tietoa. Cat® Equipment Management antaa sinulle pääsyn kaikkiin tietoihin, jotta laitteesi pysyvät työmaalla ja tuottavat rahaa. Seuraa laitteiden sijaintia ja käyttötunteja, koneiden käyttöä ja kuntoa ja ryhdy sitten tietoon perustuviin toimiin, jotka pitävät toimintasi sujuvana, tehokkaana ja kannattavana.

Cat Technology ON ONNISTUNUT VAKUUTTAMAAN EPÄILEVIMMÄTKIN RAKENNUSURAKOITSIJAT. MITEN?
OSOITTAMALLA TOIMIVUUTENSA TYÖMAIDEN VAATIVISSA OLOSUHTEISSA.

Cat® Command

Cat® Grade

Cat® Payload

Cat Productivity

Cat® Equipment Management

VisionLink®