Skip to main content

Cat 352, 374 ja 395 Next Generation kaivukoneet

Caterpillar lanseerasi uudet raskassarjalaiset virtuaalisessa asiakastilaisuudessa.
Uuden sukupolven Cat 352, 374 ja 395 malleista löytyy samoja uusia teknologisia ominaisuuksia sekä mukavuuteen liittyviä asioita kuin pienemmistä maanrakennuskoneista. Parempi polttoainetehokkuus ja pienemmät käyttökulut lisäävät työn tehokkuutta. Lisäksi uudistetuissa koneissa on myös paljon kiinnostavia mallikohtaisia uutuuksia.
E. Hartikainen Oy on saanut toimia tehtaan testikoneen käyttäjänä. Katso videosta Hartikaisen kommentit koneen käytöstä ja ominaisuuksista.
Alla tarkemmat tuote-esittelyt uusista malleista.

Cat 352

Kone varustettu luokkansa monipuolisimmalla teknologialla jo tehtaalla. Vakiovarusteina on 2D, vaaka, E-Fence toiminnot. Koneen polttoainetehokkuus on parantunut uuden sähköisenesiohjauksen ansiosta. Yhdistetyt ja pidennetyt huoltovälit, sekä uudistettu hydrauliikka pienentävät käyttökuluja. Kuljettajan mukavuus uudistuneessa ohjaamossa on parantunut uuden istuimen ja ohjainlaitteiden sijoittelun ansiosta. Kokonaisuutena uusi Cat 352 tekee enemmän töitä pienemmillä kuluilla.

Cat 374

Uuden sukupolven 374 koneesta löytyy kaikki samat ominaisuudet ja varusteet kuin pienemmistä malleista. Kolme teemaa ovat: korkea tuottavuus, parempi luotettavuus ja pienemmät huoltokustannukset. Näiden tarkoituksena on aikaansaada suurempi työtulos, mutta helpommin ja edullisemmin. Koneella pystyy lastaamaan 40t kiviautoja tunnissa jopa 33 kpl. Suomeen ensimmäinen kone saadaan ensi kesänä.

Cat 395

Luokkansa suurin 395 malli on tuottavuudessaan omassa luokassaan. Edeltäjäänsä verrattuna tuottavuus on noussut 10% ja huoltokulut ovat pienentyneet 20%. Puomiston vahvistetut rakenteet takaavat luotettavuuden tärkeälle lastauskoneelle. Suomessa E. Hartikainen Oy on saanut toimia tehtaan testikoneen käyttäjänä. E. Hartikaisen positiiviset kommentit on kuunneltavissa sivun yläosassa olevasta videosta. Ensimmäinen tehtaan tuotantokone saapuu Suomeen ensi kesänä.

 

 

Tekniset tiedot

Cat 352

Teho317 kW
Työpaino50 500 kg
MoottoriCat C13

Cat 374

Teho361 kW
Työpaino75 000 kg
MoottoriCat C15

Cat 395

Teho404 kW
Työpaino94 500 kg
MoottoriCat C18 

Lisätietoja koneista saat omalta Avesco Cat myyjältäsi.

Yhteystiedot