Skip to main content

Avesco Oy aloittaa Magni-kurottajien edustuksen Suomessa

Kerava, 4. maaliskuuta 2024

Avesco Oy on 1. tammikuuta 2024 alkaen ottanut hoitaakseen Magni Telescopic Handlers S.r.l.:n tuotteiden kaupallisen edustuksen Suomessa. Tarjottuun tuotevalikoimaan kuuluvat ympäripyörivät- ja kiinteärunkoiset teleskooppikurottajat, sekä raskaaseen käyttöön tarkoitetut kiinteärunkoiset HTH-teleskooppikurottajat. Uutena valtuutettuna jälleenmyyjänä Avesco tarjoaa myös kattavat jälkimarkkinapalvelut kaikille Magni-kurottajille, jotka ovat tällä hetkellä markkinoilla ja joita myydään tulevaisuudessa.

Magni-kurottajia käytetään monenlaisiin erilaisiin tehtäviin rakennusalalla, kiinteistöhuollossa, kunnallistekniikassa ja muilla teollisuudenaloilla. Vakiona kattavalla teknologiapaketilla varustettujen koneiden ja korkean valmistuslaadun lisäksi tärkeä tekijä on niiden laaja lisälaitevalikoima. Valikoimaan kuuluvat muun muassa 360° ympäripyörivät trukkipiikit, henkilönostokorit, kauhat, vinssit ja jibit.

Kaikissa Magni-kurottajissa on patentoitu ohjaamokonsepti, johon kuuluu laajat ikkunapinnat, 100-prosenttinen ilmansuodatus, ROPS/FOPS-hyväksyntä, lämmitys, ilmastointi ja radio, jotka takaavat miellyttävän ja turvallisen työskentelyn missä tahansa ympäristössä. Magnin ohjaamo on lisäksi varustettu kosketusnäytöllisellä ohjauspaneelilla. Näyttö antaa kuljettajalle kaiken tarvittavan informaation koneen hallinnasta ja esimerkiksi valitun lisälaitteen nostoarvotaulukot tulevat automaattisesti näkyviin ja kuljettaja voi tarkastella nostokaaviota reaaliajassa.

  UUSI TUOTEPÄÄLLIKÖ KUROTTAJALIIKETOIMINNAN TUEKSI 

  Magni-edustuksen myötä Avesco on kasvattanut tiimiään uudella kurottajiin erikoistuneella tuotepäälliköllä. Tehtävässä joulukuussa aloittaneella Juho Tirkkosella on pitkä ja monipuolinen tausta kurottajaliiketoiminnan parissa. Avescolla Juhon vastuulla ovat Magniin liittyvät asiantuntijatehtävät, vahva yhteistyö päämiehen kanssa sekä Avescon oman henkilöstön tuotekoulutus. Asiakkaiden parissa Juhon tehtäviin kuuluu myös kurottajien myynti sekä käyttökoulutus.

  Mikäli tarpeita tai kysymyksiä kurottajiin liittyen, saat Juhon kiinni puhelimitse 020 111 5925 tai meilitse juho.tirkkonen@avesco-cat.fi.

   

  MARKKINATUNTEMUS, KETTERYYS JA ITALIALAINEN MUOTOILU OVAT OSA MAGNIN DNA:TA

  Magni Telescopic Handlers, jonka pääkonttori ja tuotanto sijaitsevat Castelfranco Emilian kaupungissa Italiassa, perustettiin vuonna 2013, ja se on yksi maailman johtavista tämän koneluokan valmistajista. Yritys on sitoutunut keskittymään johdonmukaisesti kehitykseen ja jatkuvaan parantamiseen.

  Nykyään Magni-kurottajat ovat käytössä maailmanlaajuisesti, todistaen toimivuutensa kovimmissa käyttöolosuhteissa pitkien käyttöjaksojen aikana.

  LAAJA VALIKOIMA KUROTTAJIA MONIPUOLISIIN RAKENTAMISEN JA TEOLLISUUDEN TARPEISIIN

  Avescon valikoimaan kuuluu niin ympäripyöriviä- kuin kiinteärunkoisia kurottajia eri koko luokissa. Tutustu Avescon edustamaan teleskooppikurottajavalikoimaan!

  Lue lisää