Skip to main content

1-2 Ton Cat® Minikaivukoneet

TYÖSKENTELY AHTAISSA TILOISSA EI OLE OLLUT KOSKAAN NÄIN HELPPOA

 EDUT

4 ALAN JOHTAVAA OMINAISUUTTA
Vain Cat minikaivukoneissa
Jopa 15% pienemmät käyttökulut
Enemmän yhtenäisiä osia, pienemmät korjaus & huoltokulut mm. kipattavan ohjaamon ansiosta
JOPA 20% ENEMMÄN SUORITUSKYKYÄ
Koneen säädettävyys monitorin kautta, suuremmat hydraulitehot mahdollistavat nopeammat kiertoajat

1-2 TONnin CAT® MINIKAIVUKONEET

Cat 301.6

Moottoriteho (ISO 14396)
16,1 kW (21,6 HP)

Paino
1925 kg

Hydraulipumpun max. tuotto
66 l/min

Hydrauliikan max. paine
213 bar

Kauhan murtovoima
 14,1 kN

Kaivuvarren irroitusvoima
7,2 kN

Kaivusyvyys
2540 mm

Lisätietoja 

Cat 301.8

Moottoriteho (ISO 14396)
16,1 kW (21,6 HP)

Paino
2000 kg

Hydraulipumpun max. tuotto
66 l/min

Hydrauliikan max. paine
245 bar

Kauhan murtovoima
19,6 kN

Kaivuvarren irroitusvoima
9,8 kN

Kaivusyvyys
2570 mm

Lisätietoja 

Cat 302 CR

Moottoriteho (ISO 14396)
16,1 kW (21,6 HP)

Paino
2100 kg

Hydraulipumpun max. tuotto
66 l/min

Hydrauliikan max. paine
245 bar

Kauhan murtovoima
19,6 kN

Kaivuvarren irroitusvoima
9,8 kN

Kaivusyvyys
2570 mm

Lisätietoja 

UNIIKIT OMINAISUUDET

Uudet Cat®-minikaivukoneet tarjoavat erittäin mukavan ja tehokkaan työympäristön. Kaikkien mallien yhtenäisen perusohjaamon ansiosta käyttäjät voivat siirtyä saumattomasti koneiden välillä ja nauttia paremmasta hallinnasta, paremmasta ergonomiasta ja parantuneesta tuottavuudesta. 4 alan ensimmäistä ominaisuutta tekevät kuljettajan kokemuksesta täysin erilaisen: stick steer ohjaus, vakionopeudensäädin, ilmastointi sekä uusi LCD-näyttö Bluetoothilla.


AINUTLAATUINEN JOYSTICK -OHJAUS:

  • Yhtä nappia painamalla voit siirtää koneen ohjauksen polkimista ja vivuista istuimeen kiinnitetylle vasemmalle joystickille.
  • Valitsemalla ”puskukoneasetuksen” voit ohjata konetta vasemmalla joystickillä ja samanaikaisesti ottaa puskulevyn ohjauksen oikealle joystickille.
  • Vaihtoehtoisesti voit oikealla joystickillä ohjata stick steer ohjauksessa myös puomia sekä kauhaa.
  • Stick steer ohjaustilassa voit myös aktivoida vakionopeudensäätimen, joka helpottaa koneen siirtämistä pidemmillä siirtymillä.


NEXT GEN -MONITORI:

Next Gen monitorista voit seurata koneen tietoja sekä mm. aikaa seuraavaan huoltoon. Monitorin kautta voit myös ohjata ilmastointilaitetta, radiota sekä säätään koneen asetuksia. Optimaalisilla koneen säädöillä ja asetuksilla saadaan parannettua tehokkuutta ja tuottavuutta entisestään.

Next Gen koneet on varustettu myös Bluetoothilla, joten hiljaisessa ohjaamossa voit päivän aikana puhua puheluita tai kuunnella puhelimesi soittolistalta lempimusiikkiasi.


HydrauliIKAN SÄÄDETTÄVYYS:

Next Gen -koneiden sähköisen esiohjauksen ansiosta kuljettaja voi helposti säätää koneen nopeuksia sekä joystickien vastetta aina kuhunkin työtehtävään parhaiten sopivaksi. Monitorin kautta voit säätää joystickien vastetta sekä liikkeiden nopeuksia myös yksittäisten liikkeiden osalta. Myös lisähydrauliikan virtauksen rajoitukset sekä jatkuva virtaus voidaan aktivoida suoraan monitorista. Monitorin kautta voit myös asettaa eri työlaitteille esiasetuksia, joten työlaitetta vaihtaessa kone toimii aina täydellisesti kussakin käyttötehtävässä.


PUSKULEVY:

Kaikissa Cat minikaivukoneissa on puskulevy, joka on varustettu kellutustoiminnolla. Kellutuksen avulla mm. asfaltilla materiaalin siirtäminen onnistuu tehokkaasti, samoin esim. tasoitustyöt puskulevy koneen takana ajaen onnistuu kellutustilassa tehokkaasti.


HUOLLETTAVUUS:

Kaikki ylävaunun ulko-osat ovat terästä ja rakenteeltaan mahdollisimman yksinkertaisia, vaurion sattuessa komponentteja tarvitsee harvoin vaihtaa ja kulut saadaan pysymään mahdollisimman pieninä.

Perustyökalujen avulla nostat ohjaamon työmaalla muutamassa minuutissa ylös (ohjaamon kippaus). Helppo pääsy ohjaamon alle tekee myös komponenttien tarkastamisesta helppoa ja nopeaa, mikä pienentää isompien remonttien riskiä.


OHJAAMO:

Cat Next Gen koneiden ohjaamot ovat paineistettuja sekä tiiviitä. Paineistuksen ansiosta ohjaamoon ei pääse kertymään likaa ja pölyä.
Hiljainen ilmastoitu ohjaamo parantaa kuljettajan mukavuutta ja lisää tuottavuutta.
 

GALLERIA