Skip to main content

UUDEN SUKUPOLVEN CAT® 313 KAIVUKONE

HYÖDY UUSISTA OMINAISUUKSISTA

KORKEAMPI SUORITUSKYKY

ENEMMÄN TEHOKKUUTTA

PIENEMMÄT KÄYTTÖKUSTANNUKSET

TEHOKASTA SUORITUSKYKYÄ

Caterpillar toi markkinoille uuden 13 tonnin Next Gen Cat® 313 -mallin. Koneessa on lukuisia ominaisuuksia, jotka parantavat suorituskykyä, tehokkuutta ja alentavat omistus- ja käyttökustannuksia. Huipputehokkaassa 313-kaivukoneessa on useita uusia Cat-teknologioita, jotka on suunniteltu parantamaan käyttäjän tehokkuutta jopa 45%.

Uuden sukupolven kaivunkoneiden voimanlähteenä on uusi polttoainetaloudellinen Cat C3.6-moottori, joka täyttää tiukat U.S. EPA Tier 4 Final / EU Stage V -päästöstandardit ja tarjoaa jopa 10% paremman polttoainetaloudellisuuden kuin edelliset Cat 313F -mallit. Uusi Smart-käyttötila sovittaa moottorin ja hydrauliikan tehon automaattisesti työolosuhteisiin parasta mahdollista tuottavuutta varten ja ECO-tila säästää polttoainetta vähemmän vaativissa tehtävissä.

Uudistettu hydrauliikkajärjestelmä tasapainottaa tehon tarpeen tarkkaa kaivamista varten. Järjestelmässä on uusi pääohjausventtiili, joka poistaa esiohjauslinjojen tarpeen, vähentää painehäviöitä ja alentaa polttoaineen kulutusta. 10% tehokkaampi käännön vääntömomentti parantaa tehokkuutta kaltevilla alustoilla työskenneltäessä ja työmaalla siirryttäessä.

TÄYSIN UUSI OHJAAMO PARANTAA MUKAVUUTTA

Cat 313 -kaivukoneiden käyttäjät saavat nauttia uudesta tilavammasta ohjaamosta, joka helpottaa sisään/ulos siirtymistä sekä parantaa käyttömukavuutta ja tuottavuutta. Premium-ohjaamo on Suomessa vakiona. Tilava ohjaamo on profiililtaan matala, ja siinä on suuret etu-, sivu- ja takaikkunat sekä kapeat pilarit, minkä ansiosta näkyvyys on 40 % parempi kuin F-sarjan kaivukoneissa. Tämä tekee käytöstä turvallisempaa.

Suomen vakiovarustukseen kuuluu 360-asteen bird view-kamerajärjestelmä, joka parantaa näkyvyyttä ja turvallisuutta. Parannettu äänenvaimennus alentaa ohjaamon melutasoa ja parantaa mukavuutta. Käyttäjät voivat soittaa handsfree-puheluita uuden vakiovarustukseen kuuluvan henkilökohtaisille laitteille tarkoitetun radion Bluetooth®-kytkennän kautta.

Aikaisempaa suurempi 10-tuumainen (254 mm) LCD-näyttö toimii kosketusnäyttönä helppoa navigointia varten ja siinä on intuitiiviset säätimet. Kehittyneet kumikannattimet alentavat ohjaamon tärinää huomattavasti aikaisempiin malleihin nähden käyttäjän rasituksen vähentämiseksi. 33 % paremman huurteenpoiston ansiosta nämä kaivukoneet ovat kylminä talviaamuina nopeasti toimintavalmiina.

UUDET ÄLYKKÄÄT TOIMINNOT PARANTAVAT SUORITUSKYKYÄ

Uusi Cat 313 tarjoaa erinomaista suorituskykyä ja luokkansa parasta tuottavuutta 13-tonnisten kaivukoneiden luokassa. Sen vakiovarustukseen kuuluu runsaasti erilaisia tuottavuutta parantavia teknologioita, jotka parantavat käyttäjän tehokkuutta jopa 45%.

Cat Payload -teknologia hoitaa työnaikaisen punnituksen ja reaaliaikaiset kuorman arviot, jonka avulla käyttäjä saavuttaa joka kerta tarkan kokoiset kuormat ja näin parantaa lastaustehokkuutta. Päivitettävissä Advanced 2D - järjestelmään tai 3D-järjestelmään. Cat Grade ja 2D-järjestelmä ohjaa automaattisesti syvyyttä, kaltevuutta ja vaakasuoraa etäisyyttä, jotta haluttu tasaus saadaan tehtyä nopeasti ja tarkasti.

Vakiovarusteinen Cat Product Link yhdistää työmaan toimistoosi VisionLinkin® avulla. Kriittisiä käyttötietoja, kuten polttoaineen kulutus, hyötykuormien yhteenvedot ja vikakoodit voidaan hallinnoida kaluston käytön tehostamiseksi. Remote Troubleshoot analysoi koneen reaaliaikaisia toimintatietoja, jotta Avescon mekaanikot voivat tehdä kaivukoneelle diagnostiikkatestejä ja löytää mahdolliset ongelmat heikentämättä koneiden tuottavuutta ja säästäen huoltokäynnin työmaalle.

Remote Flash varmistaa, että kone käyttää uusinta ohjelmistoversiota. Se toimii koneen käyttöaikataulun ulkopuolella, joten se tarjoaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja tehokkuuden ja pitää seisokit mahdollisimman lyhyinä.

ALHAISEMMAT KÄYTÖKUSTANNUKSET

313 -konemallissa on runsaasti parannuksia, jotka tekevät huollosta entistä helpompaa ja vähentävät kuluja jopa 25% F-sarjan malleihin verrattuna. Polttoainetaloudellinen Cat C3.6 -moottori täyttää tiukimmatkin päästöstandardit. Kaivukoneen uusi hydrauliöljynsuodatin parantaa suodatustehoa ja pidentää vaihtoväliä 50% (3 000 tuntiin). Uudet tyhjennyksenestoventtiilit pitävät hydrauliöljyn puhtaana suodattimen vaihdon aikana ja pidentävät järjestelmän käyttöikää.

Käyttäjien on helppo seurata suodattimien käyttöikää ja huoltovälejä ohjaamossa olevalta LCD-näytöltä. Kaikkiin huollon tarkistuspisteisiin, myös moottoriöljyyn, on helppo pääsy maan tasalta. Toinen moottoriöljyn mittatikku antaa teknikoille mahdollisuuden moottoriöljyn tarkistamiseen ja lisäämiseen koneen päältä. Cat S∙O∙SSM -öljynäyteportteihin on pääsy maan tasalta, jotta nestenäytteitä on helppo ottaa analyysejä varten. Tämä helpottaa huoltoa.

Cat® 313 tekniset tiedot

MoottoriCat C3.6
Teho, hp (kW)110 (82.0)
Työpaino13 800 kg
Max. kaivusyvyys6 040 mm
Max. ulottuvuus8 660 mm
Max. lastauskorkeus6 420 mm

Next Generation CAT®
track Excavators (13-17 t) Walkaround (Europe)

Pyydä lisätietoja tai tarjous

lead form - small excavator campaign 2023 FI

REQUEST FOR MORE INFORMATION AND GET AN OFFER