Skip to main content

Cat® 315 GC lyhytperäinen kaivukone

CAT® 315 GC NEXT GEN LYHYTPERÄINEN KAIVUKONE

Uusi ja suuri markkinoiden paras ohjaamo

SUUNNITELTU TEHOKKAASEEN
TYÖSKENTELYYN

Alentaa huoltokuluja jopa

25%

Pienemmät polttoainekustannukset jopa

15%

Pienemmät huolto- ja polttoainekustannukset

Uusi ketterä 15 tonnin kaivukone sopii erinomaisesti ahtaisiin tiloihin ja tilanteisiin, joissa vaaditaan luotettavaa tehokkuutta alhaisin kustannuksin. Tällä intuitiivisella ja helppokäyttöisellä koneella jokainen kuski pystyy nostamaan työnsä tehokkuutta.

315 GC -kaivukoneen voimanlähteenä toimii uusi polttoainetaloudellinen Cat® C3.6 -moottori, joka täyttää tiukat U.S. EPA Tier 4 Final / EU Stage V -päästöstandardit.

Uuden käyttötilavalikon avulla kone on mahdollista sovittaa kuhunkin käyttötarkoitukseen optimaalisesti tehon ja nopeuden osalta. Uuden sukupolven 315 GC -kaivukoneen polttoaineenkulutus on jopa 15% pienempi kuin 315F-mallissa.

315 GC -mallissa on uusi hydrauliikan pääohjausventtiili, joka poistaa esiohjauslinjojen tarpeen, vähentää painehäviöitä ja alentaa polttoaineen kulutusta. Kaivukoneen kehittynyt hydrauliikkajärjestelmä tarjoaa parhaan mahdollisen tehon ja tehokkuuden tasapainon sekä hallinnan tarkkaa kaivamista varten.

CAT® 315 GC -mallin uusi ohjaamo parantaa mukavuutta

Suurempi ohjaamo helpottaa sisään/ulos siirtymistä ja parantaa käyttäjän mukavuutta ja tuottavuutta. Tilava Cat Comfort -ohjaamo on profiililtaan matala, ja siinä on suuret etu-, sivu- ja takaikkunat sekä kapeat pilarit, minkä ansiosta näkyvyys on 60% parempi kuin on Cat® 315F -kaivukoneessa. Tämä tekee käytöstä turvallisempaa.

Ohjaamossa on suuri 8-tuumainen (203 mm) LCD-kosketusnäyttö, joka tekee navigoinnista helppoa ja käytöstä intuitiivista. Tämä parantaa niin aloittelevien kuin kokeneempienkin käyttäjien tuottavuutta. Vakiovarustukseen kuuluvat peruutuskamera ja oikea sivukamera, jotka parantavat näkyvyyttä. Kumikannattimet vähentävät ohjaamon tärinää huomattavasti ja alentavat käyttäjään kohdistuvaa rasitusta.

Alenna kunnossapitokustannuksia jopa 25%

Uuden 315 GC -kaivukoneen pidemmät ja synkronoidummat huoltovälit vähentävät kunnossapitokustannuksia 25% 315F-malliin verrattuna. Koneen uusi hydrauliikkaöljysuodatin suodattaa tehokkaammin ja pidentää suodattimen vaihtoväliä 50% (3 000 käyttötuntiin). Uudet tyhjennyksenestoventtiilit pitävät hydrauliöljyn puhtaana suodattimen vaihdon aikana ja pidentävät järjestelmän käyttöikää.

Käyttäjien on helppo seurata suodattimien käyttöikää ja huoltovälejä ohjaamossa olevalta LCD- näytöltä. Kaikkiin päivittäisiin huoltopisteisiin, myös öljyyn, on helppo pääsy maan tasalta. Tämä parantaa koneen käytettävyysaikaa. Toinen moottoriöljyn mittatikku antaa mekaanikolle mahdollisuuden moottoriöljyn tarkistamiseen ja lisäämiseen myös koneen päältä. Nesteiden helppoa tyhjentämistä varten kaikkiin Cat S·O·SSM -öljynäyteportteihin on pääsy maan tasalta. Näin nestenäytteitä on helppo ottaa analyysejä varten.

Cat® 315 GC tekniset tiedot

 

Lataa tekniset tiedot PDF

 

MalliCat® 315 GC
MoottoriCat C3.6
Teho – ISO 9249:2007, HP (kW)98 (73)
Työpaino, lb (kg)34,000 (15 400)
Max. kaivusyvyys, ft/in (mm)19’ 8” (5 990)
Max. ulottuvuus, ft/in (mm)28’ 6” (8 690)
Max. lastauskorkeus, ft/in (mm)23’ 8” (7 220)

 

Net power is the power available at the flywheel when the engine is equipped with fan at minimum speed, air intake system, exhaust system, and alternator

Next Generation CAT®
track Excavators (13-17 t) Walkaround (Europe)

GALLERIA

Pyydä lisätietoja tai tarjous

lead form - small excavator campaign 2023 FI

REQUEST FOR MORE INFORMATION AND GET AN OFFER