Skip to main content

UUDEN SUKUPOLVEN CAT® 315 KAIVUKONE

HYÖDY UUSISTA OMINAISUUKSISTA

KORKEAMPI SUORITUSKYKY

ENEMMÄN TEHOKKUUTTA

PIENEMMÄT KÄYTTÖKUSTANNUKSET

Helppo ja huoleton leasing.

Kone käyttöön ilman käsirahaa, maksat vain kuukausierän.

 

Tajoamme uusille Cat® 308, Cat® 315 ja Cat® 325 -kaivukoneille mahtavan Cat Financial leasingtarjouksen. Voit valita itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen 12–36 kk ajalle.

Esim. Cat® 315 alle 3000 € /kk ilman käsirahaa, kun sopimuskausi on 36 kk / 4400 h.

Kysy lisää omalta Avesco Cat konemyyjältäsi esim. sivustomme chat -toiminnon kautta niin laadimme sinulle räätälöidyn tarjouksen. Kampanja voimassa 31.12.2024 asti.

Tarjottu hinta sisältää EPP Premier jatkoturvan sopimuskaudelle. Hinta ei sisällä huoltoja. Rahoitus edellyttää erillisen hyväksytyn luottopäätöksen. Avesco Oy vastaa koneen jäännösarvosta sopimuksen päättyessä. Cat Financial rahoituksen myöntää Nordea rahoitus Suomi Oy. Tarjousta ei voi yhdistää muihin Avesco Oy:n kampanjoihin. Hinnat ALV 0 %.

TEHOKASTA JA MONIPUOLISTA SUORITUSKYKYÄ

Täysin uudistettu Cat® 315-kaivukone tarjoaa luokkansa parasta tehokkuutta varustettuna kompakteilla ulkomitoilla. Vakiovarustukseen kuuluvat helppokäyttöiset avustinjärjestelmät mukaan luettuna vaaka- sekä 2D-mittalaitejärjestelmä tehostavat ja helpottavat kuljettajan työtä. Täysin uusi jopa 13 % suurempi ohjaamo takaa alan parhaat työskentelyolosuhteet. Koneen huoltoa on helpotettu keskitetyillä huoltokohteilla, joten koneen tuottava työaika pysyy korkealla tasolla. 

Huipputehokkaassa 315-kaivukoneessa on useita uusia Cat-teknologioita, jotka on suunniteltu parantamaan käyttäjän tehokkuutta jopa 45%. Polttoainetaloudellinen Cat C3.6-moottori täyttää tiukat U.S. EPA Tier 4 Final / EU Stage V -päästöstandardit ja tarjoaa merkittävästi paremman polttoainetaloudellisuuden kuin edelliset Cat F -mallit. Uusi Smart-käyttötila sovittaa moottorin ja hydrauliikan tehon automaattisesti työolosuhteisiin parasta mahdollista tuottavuutta varten ja ECO-tila säästää polttoainetta vähemmän vaativissa tehtävissä.

Uudistettu hydrauliikkajärjestelmä tasapainottaa tehon tarpeen tarkkaa kaivamista varten. Järjestelmässä on uusi pääohjausventtiili, joka poistaa esiohjauslinjojen tarpeen, vähentää painehäviöitä ja alentaa polttoaineen kulutusta. 10% tehokkaampi käännön vääntömomentti parantaa tehokkuutta kaltevilla alustoilla työskenneltäessä ja työmaalla siirryttäessä.

TÄYSIN UUSI OHJAAMO PARANTAA MUKAVUUTTA

Cat 315 -kaivukoneiden käyttäjät saavat nauttia uudesta, markkinoiden parhaasta ohjaamosta. Jopa 13% tilavampi ohjaamo helpottaa sisään/ulos siirtymistä ja parantaa käyttömukavuutta ja tuottavuutta. Premium-ohjaamo on Suomessa vakiona. Tilava ohjaamo on profiililtaan matala, ja siinä on suuret etu-, sivu- ja takaikkunat sekä kapeat pilarit, minkä ansiosta näkyvyys jopa on 60% parempi kuin on Cat® 315F -kaivukoneessa. Tämä tekee käytöstä turvallisempaa.

Suomen vakiovarustukseen kuuluu 360-asteen bird view-kamerajärjestelmä, joka parantaa näkyvyyttä ja turvallisuutta. Parannettu äänenvaimennus alentaa ohjaamon melutasoa ja parantaa mukavuutta. Käyttäjät voivat soittaa handsfree-puheluita uuden vakiovarustukseen kuuluvan henkilökohtaisille laitteille tarkoitetun radion Bluetooth®-kytkennän kautta.

Aikaisempaa suurempi 10-tuumainen (254 mm) LCD-näyttö toimii kosketusnäyttönä helppoa navigointia varten ja siinä on intuitiiviset säätimet. Kehittyneet kumikannattimet alentavat ohjaamon tärinää huomattavasti aikaisempiin malleihin nähden käyttäjän rasituksen vähentämiseksi. 33 % paremman huurteenpoiston ansiosta nämä kaivukoneet ovat kylminä talviaamuina nopeasti toimintavalmiina.

UUDET ÄLYKKÄÄT TOIMINNOT PARANTAVAT SUORITUSKYKYÄ

Uusi Cat 315 tarjoaa erinomaista suorituskykyä ja luokkansa parasta tuottavuutta 15-tonnisten kaivukoneiden luokassa. Sen vakiovarustukseen kuuluu runsaasti erilaisia tuottavuutta parantavia teknologioita, jotka parantavat käyttäjän tehokkuutta jopa 45%.

Cat Payload -teknologia hoitaa työnaikaisen punnituksen ja reaaliaikaiset kuorman arviot, jonka avulla käyttäjä saavuttaa joka kerta tarkan kokoiset kuormat ja näin parantaa lastaustehokkuutta. Päivitettävissä Advanced 2D - järjestelmään tai 3D-järjestelmään. Cat Grade ja vakiovarusteinen 2D-järjestelmä ohjaa automaattisesti syvyyttä, kaltevuutta ja vaakasuoraa etäisyyttä, jotta haluttu tasaus saadaan tehtyä nopeasti ja tarkasti.

Vakiovarusteinen Cat Product Link™ yhdistää työmaan toimistoosi VisionLinkin® avulla. Kriittisiä käyttötietoja, kuten polttoaineen kulutus, hyötykuormien yhteenvedot ja vikakoodit voidaan hallinnoida kaluston käytön tehostamiseksi. Remote Troubleshoot analysoi koneen reaaliaikaisia toimintatietoja, jotta Avescon mekaanikot voivat tehdä kaivukoneelle diagnostiikkatestejä ja löytää mahdolliset ongelmat heikentämättä koneiden tuottavuutta ja säästäen huoltokäynnin työmaalle.

Remote Flash varmistaa, että kone käyttää uusinta ohjelmistoversiota. Se toimii koneen käyttöaikataulun ulkopuolella, joten se tarjoaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja tehokkuuden ja pitää seisokit mahdollisimman lyhyinä.

ALHAISEMMAT KÄYTÖKUSTANNUKSET

315 -konemallissa on runsaasti parannuksia, jotka tekevät huollosta entistä helpompaa ja vähentävät kuluja jopa 25% F-sarjan malleihin verrattuna. Polttoainetaloudellinen Cat C3.6 -moottori täyttää tiukimmatkin päästöstandardit. Kaivukoneen uusi hydrauliöljynsuodatin parantaa suodatustehoa ja pidentää vaihtoväliä 50% (3 000 tuntiin). Uudet tyhjennyksenestoventtiilit pitävät hydrauliöljyn puhtaana suodattimen vaihdon aikana ja pidentävät järjestelmän käyttöikää.

Käyttäjien on helppo seurata suodattimien käyttöikää ja huoltovälejä ohjaamossa olevalta LCD-näytöltä. Kaikkiin huollon tarkistuspisteisiin, myös moottoriöljyyn, on helppo pääsy maan tasalta. Toinen moottoriöljyn mittatikku antaa teknikoille mahdollisuuden moottoriöljyn tarkistamiseen ja lisäämiseen koneen päältä. Cat S∙O∙SSM -öljynäyteportteihin on pääsy maan tasalta, jotta nestenäytteitä on helppo ottaa analyysejä varten. Tämä helpottaa huoltoa.

Cat® 315 tekniset tiedot

MoottoriCat C3.6
Teho, hp (kW)108 (80,9)
Työpaino15 4000 kg
Max. kaivusyvyys5 990 mm
Max. ulottuvuus8 690 mm
Max. lastauskorkeus7 220 mm

Next Generation CAT®
track Excavators (13-17 t) Walkaround (Europe)

Pyydä lisätietoja tai tarjous

lead form - small excavator campaign 2023 FI

REQUEST FOR MORE INFORMATION AND GET AN OFFER