Skip to main content

Uuden sukupolven Cat® 317 kaivukone

UUDEN SUKUPOLVEN CAT® 317 KAIVUKONE

Lisää tuottavuutta jopa

45%

Alentaa huoltokuluja jopa

20%

Erinomainen näkyvyys

360°

Hyödynnä huikea loppuvuoden rahoitustarjous Cat 315 – 317 varastokoneisiin!

Kampanja-aika: 1.9. - 30.11.2023

Kiinteä korko / korkotuettu ensimmäiset 18kk:
VAIHTOEHTO 1: Käsiraha min 20%, asiakaskorko 0,99% ensimmäiset 18kk
VAIHTOEHTO 2: Käsiraha min 20%, 4. maksuerä Alv-palautus, asiakaskorko 0,00% ensimmäiset 18kk

* 18kk:n jälkeen normaali rahoitussopimuksen solmimishetken korko. Kampanja voimassa rajoitettuun erään koneita, kampanja voimassa 30.11.2023 asti. Kampanjakoneiden kauppa tulee olla sovittuna 30.11.2023 mennessä. Koneen toimitus viimeistään 31.12.2023. Lisälaitteiden ja varustelun toimitusaika huomioitava. Rahoitus edellyttää erillisen hyväksytyn luottopäätöksen. Cat Financial rahoituksen myöntää Nordea rahoitus Suomi Oy. Tarjousta ei voi yhdistää muihin Avesco Oy:n kampanjoihin.

Järjestelypalkkio: 300€, Laskutuspalkkio: 9€, Eräväli: 1kk, Osamaksu: 36kk tai 60kk, Käsiraha: min. 20%

Suorituskykyä parantavaa teknologiaa

Huippuluokan teknologia lisää käyttäjän tehokkuutta jopa 45%, minkä ansiosta uuden sukupolven Cat® 317 -kaivukoneen tuottavuus on luokkansa paras. Vakiona tuleva Cat® Grade Assist -järjestelmä automatisoi puomin, kaivupuomin ja kauhan liikkeet. Cat® Grade ja 2D-järjestelmä tarjoavat opastuksen syvyyden, kaltevuuden ja vaakasuoran etäisyyden osalta kosketusnäytön kautta, jolloin myös vähemmän kokeneet käyttäjät suoriutuvat työstään tarkemmin. Järjestelmä voidaan helposti päivittää Cat® Grade -järjestelmään Advanced 2D:n tai Cat® Grade ja 3D:n avulla.

Käyttäjät saavat reaaliaikaisia punnitustietoja Cat® Payload teknologian avulla (vakiona Cat® 317 -mallissa). Kaikki kriittiset käyttötiedot, kuten hyötykuormien yhteenvedot, polttoaineenkulutus ja vikakoodit kerätään Product Link -teknologiaa käyttäen ja dataa pääsee tarkastelemaan ja hallinnoimaan Vision Linkin® ja Cat® App -sovelluksen kautta kalustonhallinnan tehokkuuden parantamiseksi.

Cat® Remote Services -teknologiat raportoivat 317-kaivukoneen telematiikkatietoja. Remote Troubleshoot analysoi koneen reaaliaikaisia toimintatietoja, jotta Avescon mekaanikot voivat tarvittaessa tehdä diagnostiikkatestejä ja löytää mahdolliset ongelmat heikentämättä koneiden tuottavuutta ja säästäen huoltokäynnin työmaalle. Remote Flash varmistaa, että kaivukone käyttää uusinta ohjelmistoversiota.

Kunnossapitokustannukset kuriin

  • Uuden Cat® 317 -kaivukoneen pidemmät ja synkronoidummat huoltovälit vähentävät kunnossapitokustannuksia jopa 20% edellisiin malleihin verrattuna.
  • Uusi hydrauliöljysuodatin tarjoaa paremman suodatustehon ja 50% pidemmän 3 000 tunnin vaihtovälin.
  • Uudet tyhjennyksenestoventtiilit pitävät hydrauliöljyn puhtaana suodattimen vaihdon aikana ja pidentävät järjestelmän käyttöikää.
  • Suodattimen käyttöikää ja huoltovälejä on helppo seurata ohjaamon LCD-näytöltä.

Kaikkiin päivittäisen huollon tarkistuspisteisiin, myös moottoriöljyyn, on helppo pääsy maan tasalta. Toinen moottoriöljyn mittatikku antaa teknikoille mahdollisuuden moottoriöljyn tarkistamiseen ja lisäämiseen myös koneen päältä. Kaikkiin Cat® S·O·S SM -öljynäyteportteihin on pääsy maan tasalta. Näin nestenäytteitä on helppo ottaa analyysejä varten.

Uusi entistä mukavampi ohjaamo

Cat® 317 -kaivukoneen tilavampi ohjaamo tekee sisään ja ulos siirtymisestä helpompaa ja parantaa käyttäjän mukavuutta ja tuottavuutta. Uudet tilavat ohjaamot ovat profiililtaan matalia ja niissä on suuret etu-, sivu- ja takaikkunat, joten näkyvyys on huomattavasti parempi kuin F-sarjan malleissa. 317-kaivukoneessa on Suomessa vakiona valikoiman paras Premium-ohjaamo.

Näissä uuden sukupolven kaivukoneissa on Suomessa vakiona 360-asteen bird view-kamera, joka parantaa työmaan turvallisuutta. Parannettu äänenvaimennus alentaa ohjaamon melutasoa ja parantaa mukavuutta ja radion uusi vakiovarusteinen Bluetooth®-liitettävyys mahdollistaa handsfree-puhelut.

 

Cat® 317 tekniset tiedot

 

MoottoriCat C4.4
Teho – ISO 9249:2007, kW96.9
Työpaino, kg17 800
Max. kaivusyvyys, mm6 600
Max. ulottuvuus, mm9 200
Max. lastauskorkeus, mm6 370

Next Generation Cat®
track excavators (13-17 tn) walkaround

GALLERIA

Pyydä lisätietoja tai tarjous

lead form - small excavator campaign 2023 FI

REQUEST FOR MORE INFORMATION AND GET AN OFFER