Skip to main content
blankAvesco Finland
Quick Access

Pyöräkuormaajat

Cat®-pyöräkuormaajien erilaiset kokoonpanot vastaavat asiakkaiden vaatimuksia maailman kaikilla alueilla.

 

Pyöräkuormaajia kaikkiin tarkoituksiin

Pyöräkuormaajat sopivat muun muassa maisemanhoitoon, maatalouteen, rakennusalalle, jätteenkäsittelyyn, metsänhoitoon ja kaivossovelluksiin. Caterpillar-pyöräkuormaajat tekevät materiaalinkäsittelystä ja lastaamisesta entistä turvallisempaa, nopeampaa, tarkempaa ja kannattavampaa.

Cat-pyöräkuormaajat asettavat standardin luotettavuudelle, tuottavuudelle, polttoainetehokkuudelle, monipuolisuudelle ja ajomukavuudelle. Nämä ympäristöystävälliset etukuormaajat toimivat järjestelmällisesti ja strategisesti hyväksi todetuilla tekniikoilla asiakkaiden suurten vaatimusten täyttämiseksi. Syvän järjestelmäintegraation tuloksena on pienemmät päästöt ja parempi polttoainetalous vaarantamatta koneen suorituskykyä. Tee Cat-pyöräkuormaajastasi vieläkin monipuolisempi yhdistämällä siihen työlaitteita Caterpillarin laajasta valikoimasta.

Valittavana on monia etukuormaajia jokaisessa kokoluokassa: kompaktit pyöräkuormaajat, pienet pyöräkuormaajat, keskikokoiset pyöräkuormaajat ja suuret pyöräkuormaajat. Materiaalista ja käsittelytavasta riippumatta Cat-jälleenmyyjä auttaa valitsemaan tarpeisiisi parhaiten sopivan pyöräkuormaajan.