Skip to main content

Uusi Cat® MH3050 -materiaalinkäsittelykone

Uusi Cat® MH3050 -materiaalinkäsittelykone tarjoaa korkean tason suorituskykyä, luotettavuutta ja parannetun ohjaamomukavuuden

Caterpillar on lanseerannut uuden MH3050 -konemallin laajaan materiaalinkäsittelykoneiden tuoteperheeseen.

Uusi Cat® MH3050 tarjoaa ylivoimaista suorituskykyä, koeteltua luotettavuutta ja ensiluokkaisen ohjaamomukavuuden. Kehittynyt sähköhydraulinen järjestelmä optimoi tehon ja tehokkuuden tasapainon, mikä parantaa jaksoaikoja suuremman materiaalimäärän käsittelemiseksi samassa ajassa ja parantaa tuottavuutta. MH3050 -malli lisäksi laajentaa Cat-materiaalinkäsittelykoneden valikoimaa sekä tarjontaa teollisissa sovelluksissa.

Tämän uuden sukupolven materiaalinkäsittelykoneen voimanlähteenä on Cat C9.3B -moottori, jota voi käyttää myös B20-biodieselillä. Moottori täyttää EU Stage V- sekä U.S. EPA Tier 4 Final -päästörajoitukset, ja moottorin huoltovapaa jälkikäsittelyjärjestelmä vähentää käyttökustannuksia ja maksimoi koneen käytettävyysajan. Hienosäädä tehovaatimukset eri tehtäviin valitsemalla Power-, Smart- tai Economy -tila ja vähennä polttoaineenkulutusta koneen suorituskyvystä tinkimättä.

Pää- ja kaivupuomien valikoima tarjoaa jopa 18 m ulottuvuuden, joten käyttäjät voivat siirtää enemmän materiaalia siirtämättä konetta uuteen paikkaan. MH3050 tarjoaa myös suuren kääntömomentin materiaalin nopeaan siirtoon. SmartBoom™ antaa puomin liikkua ylös ja alas vapaasti ilman pumpun virtausta, joten käyttäjä voi keskittyä kaivupuomin ja kouran ohjaukseen polttoainetaloudellisempaa työjaksoa varten. Tarjoamme valikoiman käytön monipuolisuutta lisääviä työlaitteita. Valinnainen 25 kW generaattori on saatavilla tehdastoimituksena magneettisovelluksia varten.

TEKNOLOGIA

Cat MH3050 -materiaalinkäsittelykoneen vakiovarusteinen teknologia lisää käyttöturvallisuutta. E-fence työaluerajoitus estää koneen menon käyttäjän määrittämien rajojen ulkopuolelle, ja Cab Avoidance estää työlaitetta osumasta ohjaamoon. Cat Payload auttaa saamaan tarkat tavoitekuormat, mikä parantaa toiminnan tehokkuutta. Nosta kuorma materiaalia kouralla tai kahmarikouralla, niin saat reaaliaikaisen painoarvion ilman kääntöä. Koneen luvaton käyttö on estetty avaimettomalla käynnistyksellä, joka edellyttää PIN-koodin käyttöä.

SUUNNITELTU TURVALLISTA KÄYTTÖÄ VARTEN

Suuret karkaistut varmuuslasi-ikkunat ja pienet pilarit uudistetussa ohjaamossa parantavat näkyvyyttä joka suuntaan ja käytön turvallisuutta. Vakiona oikean puolen kamera ja takakamera ja lisävarusteena 360 asteen näkyvyys. Videokuvan näyttö ohjaamon suuressa kosketusnäytössä parantaa entisestään työskentelyalueen näkyvyyttä. Paksut, laminoidut iskunkestävät ikkunalasit täyttävät standardien EN356, P8B ja P5A vaatimukset. Kone on myös varustettu 1 800 lumenin LED-valoilla alustassa, puomissa ja kaivupuomissa, mikä lisää turvallisuutta ja näkyvyyttä pimeällä työskentelyssä.

Maasta käsin tavoitettava sammutuskytkin katkaisee moottorin polttoaineensyötön ja sammuttaa koneen. Pää- ja kaivupuomin laskun suuntaventtiilit estävät käänteisen öljyvirtauksen hydraulipaineen odottamattoman menetyksen yhteydessä ja pitävät puomiston turvallisesti paikallaan. Valinnaiset ohjaamoon pääsyn vaihtoehdot tarjoavat helpon, turvallisen ja nopean pääsyn ylempään huoltoalueeseen.

UUDELLEENAJATELTUA MUKAVUUTTA

MH3050-mallissa on vakiona korkealaatuinen ohjaamo joystick-ohjauksella ilman ohjauspylvästä, mikä parantaa näkyvyyttä eteenpäin ja jalkatilaa sekä helpottaa ohjaamoon nousemista. Kaikki hallintalaitteet ovat kätevästi kuljettajan edessä ja hyvin ulottuvilla tarpeettomien liikkeiden välttämiseksi. Suuri ja tarkka 254 mm (10") kosketusnäyttö ohjausrullalla tarjoaa helpon navigoinnin käyttäjän intuitiivisissa hallintatoiminnoissa. Päivittäinen työskentely on helppo aloittaa, koska kone palauttaa automaattisesti joystickin asetukset käyttäjätunnuksen perusteella. Hydraulinen ohjaamonnostin uudella vaimennusjärjestelmällä parantaa näkyvyyttä ympäristöön ja pehmentää ulkoisia värinöitä.

ERINOMAINEN HUOLLETTAVUUS

Standard Product Link™ kerää tärkeät käyttötiedot, kuten sijainnin, käyttötunnit, polttoaineen kulutuksen, tuottavuuden, joutoajat, huoltoilmoitukset ja vikakoodit, joita voidaan käsitellä ja seurata etänä ja siten tehostaa kalustonhallintaa.

Uusi hydrauliöljyn suodatin kestää 50% pidempään kuin aiemmat mallit. Siinä on entistä parempi suodatus ja sen vaihtoväli on kasvanut 3000 käyttötuntiin. Uudet valumattomat venttiilit pitävät hydrauliöljyn puhtaana suodattimen vaihdon yhteydessä. Kaikissa polttoainesuodattimissa on yhdenmukainen 1000 käyttötunnin vaihtoväli huoltotarpeiden vähentämiseksi. Vakiovarusteinen automaattinen voitelu yksinkertaistaa kunnossapitoa pitämällä koneen automaattisesti voideltuna kääntölaakerista ja ohjaamonnostimesta kaivupuomin päähän.

Käyttäjien on helppo valvoa suodattimien käyttöikää ja huoltovälejä ohjaamossa olevalta näytöltä. Tehokkaassa jäähdytyspuhaltimessa on automaattinen käänteispuhallus jäähdytyskennon puhtaana pitämiseksi, joten käyttäjältä ei tarvita toimia ja koneen käytettävyys on maksimissaan.

MH3050 TEKNISET TIEDOT

MoottoriCat® C9.3B
*Teho346 kW
Min. työpaino48 000 kg
Max. työpaino50 000 kg
Max. ulottuvuus18 060 mm
Max. korkeus19 030 mm
Caterpillar video introducing the new MH3050 material handler

Introducing the MH3050 Material Handler

GALLERIA