Skip to main content

Magni TH-kurottajasarja täydentyy

PIENI TEHOPAKKAUS MAGNIN TH-KUROTTAJASARJAAN

Uusi Magni TH 3.6 kurottaja on kolmen tonnin kantavuudellaan ja 5,8:n metrin nostokorkeudellaan pieni mutta tehokas. TH-sarjan pienin teleskooppikurottaja sopii täydellisesti rakentamiseen, maatalouteen ja logistiikkaan. Se pystyy nostamaan maksimikuormansa 5,4:n metrin korkeuteen, 2 500 kiloa maksimikorkeuteen ja 1 100 kiloa yli kolmen metrin vaakasuoraan ulottuvuuteen. Matalan rakenteensa ansiosta se sopii erinomaisesti ahtaisiin tiloihin, mutta tarjoaa silti optimaalisen maavaran epätasaisessa maastossa.

Nämä ominaisuudet yhdessä 55 kW:n Deutz Stage V -moottorin kanssa antavat sille huippunopeudeksi 35 kilometriä tunnissa. Neliveto ja hydrostaattinen vaihteisto, tarjoavat erinomaisen vakauden ja käsittelyn kolmella eri ohjaustavalla: etu-, nelipyörä ja sivuttaisohjaus.

  TH 3.6-kurottajan lanseerauksen myötä Magni esittelee myös uuden kompaktin ohjaamon, joka noudattaa samaa kehityssuuntaa kuin sen edeltäjä TH-sarjassa.

  Uudessa ohjaamossa on myös uusi kojelauta, joka optimoi käyttäjäkokemuksen ergonomisesti sijoittamalla pääohjaimet helposti saataville. Lisäksi ohjaamossa on USB-portit (3.0 ja c-tyyppi) elektronisten laitteiden lataamista varten sekä kätevä mukiteline. Ilmajousitetun istuimen, säädettävän ohjauspylvään, lämmityksen ja radion lisäksi uusi ohjaamo tarjoaa monipuoliset vakiovarusteet.

   Kone on varustettu 7 tuuman kosketusnäytöllä ja MCTS (Magni Combi Touch System) -käyttöliittymällä. Päävalikosta käyttäjä voi päästä teemakohtaisille näytöille eri toiminnoilla, mukaan lukien kuormakaaviot. Magnin TH 3.6:ssa on entistä kehittyneempi ja tarkempi kuormanvalvonta suorituskyvyn sekä turvallisuuden maksimoimiseksi. Tämä LMI (Load Moment Indicator) mahdollistaa koneen liikkeiden jatkuvan valvonnan ylikuormituksen estämiseksi.

   LUE LISÄÄ TH-SARJASTA 

    

    UUDET KUROTTAJAT NYT ENNAKKOMYYNNISSÄ

    Uudet Magni TH 3.6-kurottajat ovat nyt ennakkomyynnissä ja toimitukset alkavat 1/2025.

    Kysy lisää konemyynnistämme tai Magni-asiantuntijaltamme:

    Juho Tirkkonen

    Puhelin: 020 111 5925

    email: juho.tirkkonen@avesco-cat.fi