Skip to main content
blankAvesco Finland
Quick Access

Avesco mukana Taitaja2021 -tapahtumassa

Cat 306 CR kisakoneena kategoriassa "Infrarakentaminen. Onnea uusille Suomen mestareille!

"Taitaja" on Suomen suurin ammatillisen koulutuksen tapahtuma, jossa kilpaillaan ammattitaidon alle 22-vuotiaiden Suomen mestaruuksista. Tällä viikolla maan säkenöivimmät ammattitaitajat kisasivat 51 eri lajissa 13 eri paikkakunnalla. Avesco tuki tapahtumaa lainaamalla Cat 306 CR:n kisakoneeksi kategoriassa "Infrarakentaminen".

Tämän kategorian tehtävät perustuvat rakennusalan perustutkintoon, jonka ammattinimikkeet ovat maarakennuskoneenkuljettaja, maarakentaja, kivirakentaja ja talonrakentaja. Kilpailutyö vaatii tavanomaisia maarakennuskoneenkuljettajan taitoja. Kilpailijan on osattava suorittaa turvallisesti rakenteiden tekeminen niihin suunniteltujen piirustusten ja työselitysten mukaisesti sekä päättää itse järkevästä työjärjestyksestä.

Tehtävään kuului työsuunnitelman teko, putkilinjan kaivuu tiealueelle ja peittäminen sekä jälkien maisemointi. Lopuksi työmaan lopetus ja kaivinkoneen ajo lavetille. Uuden sukupolven Cat 306 soveltuu näihin tehtäviin erinomaisesti. Suuren nostovoiman, kaivuutehon ja kuljetuskyvyn lisäksi konetta on helppo ja tarkka ohjata joystickin avulla. Ja jos tehtävää suorittaessa tulee lämmin, on mukava käynnistää vakiona tuleva ilmastointilaite.

Avesco onnittelee uusia Suomen mestareita!

 

Lue lisää minikaivukoneistamme ja hyödynnä rahoitustarjous