Skip to main content
blankAvesco Finland
Quick Access

Avesco muuttaa uusiin tiloihin Pirkkalassa

Caterpillar -laitteiden Suomen edustaja Avesco Oy muuttaa Lempäälästä Pirkkalaan ja vahvistaa palveluorganisaatiotaan. Avesco Oy:n uusi osoite on 15.12. alkaen Jasperintie 290 Pirkkalassa. Pirkkalan toimipisteestä myydään uusien Cat-koneiden lisäksi käytettyjä maarakennuskoneita, tarjotaan konevuokrauspalveluja sekä huolto-, varaosa- ja korjaamopalvelut.

 

Uudet toimitilat vastaavat paremmin asiakkaiden ja Avescon tarpeita etenkin korjaamohallin osalta. Uuden toimipaikan suuremmat korjaamotilat mahdollistavat nopeammat uusien laitteiden varustelun läpimenoajat sekä huolto- ja korjaamokapasiteetin kasvattamisen. Uusi toimipiste sijaitsee myös Pirkkalassa alueella, jossa asiakkaat liikkuvat luonnollisesti usein.

Muuton ohella huollon organisaatiota on uudistettu toimenkuvien osalta ja se on samalla vahvistunut täysin uudella tehtävällä, kun Heini Vihtakari on aloittanut kenttähuollon työnsuunnittelijana. Heinin vastuulla on erityisesti asiakaspalvelun jatkuva kehittäminen. Heini on aiemmin toiminut korjaamopäällikön ja korjaamon työnjohdon tehtävissä konealalla.

Urpo Nivakoski toimii vastaavasti korjaamon työnjohtajana, johon hän siirtyi Avesco Oulun toimipisteestä, jossa hän on työskennellyt vuodesta 2014 lähtien. Urpo vastaa korjaamolla tehtävistä huolloista ja korjaustöistä.

Uudessa organisaatiossa Sami Paukkuri vastaa uusien ja käytettyjen koneiden varustelusta, Rent-toiminnoista sekä Cat-varaosista. Uudet tilat mahdollistavat koneiden varustelun kehittämistä. Ari Valonen toimii huollon asiakaspalvelun (PSSR) tehtävissä kentällä asiakkaiden luona. Ari suunnittelee, neuvoo ja laatii tarjoukset korjauksille, komponenttikunnostuksille sekä huoltosopimuksille. Konemyynnissä asiakkaita palvelee jatkossakin Kari Uusinoka.

Valtakunnalliset huollon ajanvaraus- ja varaosapalvelunumerot palvelevat luonnollisesti edelleen kaikkia Tampereen seudun asiakkaita. Puhelut yhdistyvät valtakunnallisen vaihteen kautta automaattisesti paikallisille yhteyshenkilöille.

Avesco Pirkkalan käytössä on myös neljä erikoisvarusteltua huoltoautoa, jotka palvelevat Cat-asiakkaita laajasti Tampereen ja Jyväskylän alueilla. Cat-huoltoauto tuo tarpeen tullen korjaamon suoraan työmaalle, jolloin asiakkaalta säästyy aikaa ja tulevat mahdolliset vikaantumiset sekä tuotannon keskeytykset pystytään samalla ehkäisemään ennalta.

Pirkkalan toimipiste työllistää yhteensä 26 henkilöä. Lisäksi Avesco hakee vielä kahta uutta mekaanikkoa varustelun ja huollon tehtäviin Pirkkalaan. Organisaatiouudistuksen ja rekrytointien taustalla on Avescon vahva sitoutuminen ja panostus asiakaspalvelun jatkuvaan kehittämiseen ja aitoon kumppanuuteen Caterpillar -tuotemerkin parissa.

”Uusien toimitilojen ansiosta pystymme nyt paremmin varustelemaan paikallisesti alueemme asiakkaille menevät koneet. Jatkossa kaikki Pirkanmaalle ja Keski-Suomeen menevät koneet tullaan varustelemaan täällä Pirkkalassa. Samalla pystymme lisäämään korjaamon kapasiteettia ja nopeuttamaan läpimenoaikoja”, sanoo Avesco jälkimarkkinoinnin johtaja Kimmo Ahonen.