Skip to main content
blankAvesco Finland
Quick Access

Avesco ottaa vastuulleen Caterpillar tuotteiden edustuksen Suomessa

5.11.2019 tehdyllä Avescon, Wihurin ja Caterpillarin välisellä sopimuksella, Caterpillar tuotteiden jakelu Suomessa siirtyy Wihurilta Avescolle. Avescolle siirtyy Wihurilta noin 240 työntekijää, jotka jatkavat menestyksekästä Caterpillar työkoneiden ja moottoreiden sekä drive&energy järjestelmien teknistä kauppaa sekä koneiden ja laitteiden vuokrausta.

Tämä sopimus laajentaa Avescon yhteistyötä Caterpillarin kanssa. Sveitsin, Viron, Latvian ja Liettuan lisäksi Avesco palvelee 1.1.2020 alkaen myös Suomen markkinoita Caterpillar tuotteiden osalta. Tällä laajentumisella ei ole vaikutusta Sveitsin tai Baltian maiden toimintoihin.

Yhdysvaltalainen Caterpillar on maailman johtava kaivos- ja maanrakennuskoneiden, diesel- ja maakaasumoottoreiden, teollisten kaasuturbiinien sekä diesel-sähköisten veturien valmistaja. Caterpillar tuotteita myydään maailmanlaajuisesti itsenäisten dealereiden ja service partnerien kautta. 

Stefan Sutter, Avesco CEO kommentoi: "Caterpillar on konsolidoinut Eurooppalaista dealer-verkostoaan viimeisen viiden vuoden aikana. Olemme ylpeitä saatuamme ottaa vastuulle ensin Baltian maiden ja nyt Suomen edustukset. Näin voimme olla aktiivinen toimija konsolidaatiossa ja siitä seuraavan lopputuloksen muodostamisessa." 

Daniela Aeschlimann-Schneider korostaa: "Tämän laajentumisen jälkeenkin Avesco pysyy perheyrityksenä ja vahvasti sitoutuneena Sveitsin kotimarkkinaan. Tunnistettavissa olevan asiakas lisäarvon luominen pysyy Avescon ja sen kaikkien työntekijöiden päätavoitteena." 

Avesco Group
Avesco on toiminut vuodesta 2001 alkaen itsenäisenä yritysryhmänä. Sveitsissä Avesco tekee teknistä kauppaa arvostetuilla tuotemerkeillä ja on johtavassa roolissa maanrakennusalan koneiden myynti- ja vuokrausmarkkinoilla.Yhteistyö Caterpillarin kanssa on keskeinen peruspilari ja sitä on kehitetty jo yli 85 vuoden ajan. Avescolla on erittäin vahva asema myös voimalaitosmarkkinoilla, jonka lisäksei se tarjoaa markkinoille laajaa industrial trucks valikoimaa. Avescon asiakaspalvelu on kunnossapitomarkkinoiden huippuluokkaa. Avesco Group toimii Sveitsin lisäksi Balttian maissa ja Itävallassa, missä kaikissa se omaa vahvan aseman markkinoilla.