Skip to main content

Avesco muuttaa Oulussa uusiin tiloihin

Caterpillar -laitteiden Suomen edustaja Avesco Oy muuttaa Oulussa uusiin ja isompiin tiloihin 1.12.2021 alkaen. Avesco Oy:n uusi osoite on Messipojantie 20, Oulun Toppilan kaupunginosassa.

Uudet toimitilat vastaavat paremmin asiakkaidemme ja Avescon tarpeita sekä korjaamon että toimistotilojen osalta. Suuremmat korjaamotilat mahdollistavat nopeammat varustelun läpimenoajat ja huolto- ja korjaamokapasiteetin kasvattamisen.

Oulun toimipisteestä myymme uusien Cat-koneiden lisäksi käytettyjä maarakennuskoneita. Tarjoamme konevuokrauspalveluja sekä kattavasti jälkimarkkinapalveluita, varaosat, huolto- ja korjaamo. Lisäksi käytössä ovat liikkuvat piirihuoltoautot, jotka palvelevat koko Pohjois-Suomen alueella. Cat-huoltoauto tuo tarpeen tullen korjaamon suoraan työmaalle, jolloin asiakkaalta säästyy aikaa ja tulevat mahdolliset vikaantumiset sekä tuotannon keskeytykset pystytään samalla ehkäisemään ennalta.

Piirihuoltoalueena Oulun korjaamolta käsin hoidetaan koko Pohjois-Suomi Oulusta ylöspäin.

Avescon Oulun toimipisteessä toimii tällä hetkellä 8 korjaamoasentajaa, 4 piirihuoltajaa ja 2 konemyyjää. Muuton yhteydessä huollon henkilökunta vahvistuu kahdella uudella korjaamoasentajalla sekä yhdellä uudella työnjohtajalla. Jatkossa Oulun toimipiste työllistää yhteensä yli 30 henkilöä.

”Meille on tärkeää, että saamme nyt Oulussa nykyaikaiset ja laadukkaat tilat henkilöstöllemme työskennellä, ja jotka mahdollistavat entistäkin paremman palvelun sekä nopeammat varustelun ja huoltojen läpimenoajat. Panostamme täysillä aitoon kumppanuuteen ja asiakastyytyväisyyteen, johon koko Avesco Caterpillarin toiminta perustuu”, sanoo Avesco Oulun huoltopäällikkö Otto Raitio.

”Siirtyminen uusiin ja nykyaikaisiin tiloihin täällä Oulussa kertoo, että haluamme olla kattavasti ja vahvasti mukana kehittämässä Pohjois-Suomen Caterpillar -liiketoimintaa”, Avesco Oy:n jälkimarkkinoinnin johtaja Kimmo Ahonen lisää.

Pohjois-Suomessa sinua palvelee jatkossakin konemyynnissä Mikko Salonen, 040 562 9156 sekä varaosien ja huollon kenttämyynnissä Jani Lehtola, 040 164 5951.