Skip to main content

Kuopion toimipiste muuttanut

Olemme muuttaneet Kuopiossa uusiin ja isompiin tiloihin 1.1.2023. Uusi osoite on Sahakatu 1, Kuopio.

Olemme muuttaneet Kuopiossa uusiin ja isompiin tiloihin 1.1.2023. Uusi osoite on Sahakatu 1, Kuopio. Uudet toimitilat vastaavat paremmin asiakkaidemme ja Avescon tarpeita sekä korjaamon että toimistotilojen osalta. Suuremmat ja modernimmat korjaamotilat mahdollistavat nopeammat varustelun läpimenoajat ja huolto- ja korjaamokapasiteetin kasvattamisen. Avescon Kuopion toimipisteessä työskentelee yhteensä 21 henkilöä.

Kuopion toimipisteestä myymme uusien Cat-koneiden lisäksi käytettyjä maarakennuskoneita. Tarjoamme kattavasti jälkimarkkinapalveluita, varaosat, huolto- ja korjaamopalvelut. Lisäksi käytössä ovat liikkuvat piirihuoltoautot, jotka palvelevat koko Itä-Suomen ja Kainuun alueella. Cat-huoltoauto tuo tarpeen tullen korjaamon suoraan työmaalle, jolloin asiakkaalta säästyy aikaa ja tulevat mahdolliset vikaantumiset sekä tuotannon keskeytykset pystytään samalla ehkäisemään ennalta.

”Meille on tärkeää, että saamme nyt Kuopiossa nykyaikaiset ja laadukkaat tilat henkilöstöllemme työskennellä, ja jotka mahdollistavat entistäkin paremman palvelun sekä nopeammat varustelun ja huoltojen läpimenoajat. Panostamme täysillä aitoon kumppanuuteen ja asiakastyytyväisyyteen, johon koko Avesco Caterpillarin toiminta perustuu”, sanoo Avesco Kuopion korjaamopäällikkö Henri Lappalainen.

 

Lisätiedot

Henri Lappalainen, Korjaamopäällikkö Kuopio, Avesco Oy

puh. 040 654 0984

email: henri.lappalainen@avesco-cat.fi