Skip to main content
blankAvesco Finland
Quick Access

Uusi Cat® C3.6 moottori

Caterpillar Industrial Power Systems ilmoittaa, että tuoteuutuus Cat® C3.6 -dieselmoottori on nyt saatavilla! Tehokas 134 hv (100 kW) moottori täyttää EU:n vaiheen V / Yhdysvaltain EPA Tier 4 Final -päästöstandardit, ja sen vääntömomentti on 406 lb-ft 1500 rpm (550 Nm 1500 rpm).

Kompaktilla muotoilullaan C3.6 auttaa alkuperäislaitevalmistajia säästämään merkittäviä voimansiirron asennuskustannuksia ja lisää samalla 5%: n tehoa ja 12%: n vääntömomenttia verrattuna edeltäjänsä C3.4. Uuden moottorin kompakti koko ja muokattava pakokaasun jälkikäsittelyjärjestelmä tarjoaa OEM-valmistajille yksinkertaistetun asennusprosessin.

C3.6 -Dieselmoottori

"Halusimme luoda moottorin, jolla on muokattava pakokaasun jälkikäsittelyjärjestelmä, jonka avulla alkuperäiset laitevalmistajat voivat minimoida asennuskustannukset ja samalla tarjota maksimaalisen tehokkuuden moottorista", kertoo Caterpillarin tuotemarkkinointipäällikkö Alex Eden. ”Teknologisten ominaisuuksien, kuten ohjattavan turboahduksen, ansiosta on mahdollista luoda pienempi moottori, jonka vaste vastaa paljon suurempaa moottoria. Koneen ajettavuuden kannalta kriittinen vääntömomentti pienellä nopeudella on erityisen vaikuttava. "

Asiakkaat nauttivat alhaisemmista käyttökustannuksista C3.6:n yleisen nesteenkulutuksen vähenemisen ansiosta, mukaan lukien dieselin pakokaasunesteen (DEF) kulutuksen lasku 6-10% verrattuna C3.4:een.

Uutta C3.6 moottoria tukee myös Cat-jälleenmyyjäverkosto, joka on keskittynyt tarjoamaan maailmanluokan palvelua ja tukea asiakkailleen.

"Jälleenmyyjämme ovat ylpeitä tarjotessaan asiakkailleen tarvitsemansa ratkaisut", kertoi Brian Tomsovic, maailmanlaajuinen jälleenmyyjätoimintapäällikkö. "Jälleenmyyjät ovat sitoutuneet ymmärtämään aidosti OEM-valmistajien ja asiakkaiden kohtaamat haasteet, ja niiden odotusten täyttävien tai ylittävien ratkaisujen luominen vaatii korkeaa asiantuntemusta."

Cat 3.6 -sertifioidun moottorin myynti, toimitus ja huolto maailmanlaajuisen Cat-jälleenmyyjäverkoston kautta Takaa, että huoltotuki on aina tavoitettavissa

Lisätietoja C3.6 -dieselmoottorista  Tästä