Skip to main content
blankAvesco Finland
Quick Access

Uuden sukupolven Cat® 325

Enemmän tehokkuutta ja tuottavuutta.

Uudistunut lyhytperäinen telakaivuri nyt saatavilla.

 

Cat 325 -kaivukoneessa on lukuisia uusia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erittäin monipuolisen. Saatavilla on nyt kaksi vastapainoa. 8,5 tonnin vastapaino maksimoi nostotehon ja 4,9 tonnin vastapainoa voidaan käyttää koneen painon alentamiseen, kun on sovellettava tiukempia kuljetusrajoituksia. Lisäksi tehtaalta on saatavilla valinnainen puskulevy, joka tekee koneesta entistäkin vakaamman kaivutyössä sekä helpottaa maa-ainesten levityksessä.

Haastavissa olosuhteissa luotettavuutensa osoittanut Cat C4.4 -moottori täyttää viimeisimmät päästöstandardit ja tarjoaa 325-kaivukoneelle riittävät tehot vaativimpiinkin olosuhteisiin. Lisäksi polttoaineen kulutus on jopa 25 prosenttia alhaisempi kuin 325F-mallissa. Jälkikäsittelyjärjestelmä ei edellytä huoltoa tai seisonta-aikoja. Uudessa Cat-mallissa on kolme valinnaista tehotilaa, joilla kaivukoneen toiminnan voi optimoida polttoainetaloudellisuuden parantamiseksi.

Uuden koneen suunnittelussa on erityisesti huomioitu käytön yksinkertaisuus. Korkearesoluutioista kosketusnäyttöä on helppo selailla ja sillä pääsee myös käyttöohjekirjaan. Uudessa kaivukoneessa on avaimeton painonappikäynnistys, jossa käytetään käyttäjätunnuksia koneen käytön rajoittamiseksi ja seuraamiseksi.

Tehokkaat kaivu- ja nosto-ominaisuudet.

Uuden Cat® 325 -kaivukoneen kehittynyt hydrauliikkajärjestelmä takaa parhaan mahdollisen tehon ja suorituskyvyn sekä antaa käyttäjälle mahdollisuuden erittäin hyvään kaivutarkkuuteen. 10 % aiempaa parempi käännön vääntömomentti tekee kaltevilla alustoilla työskentelystä helppoa. Smart-käyttötila vähentää polttoaineenkulutusta 5 % tuottavuuden kärsimättä, säätämällä automaattisesti moottorin nopeutta ja hydrauliikan tehoa kaivuolosuhteisiin sopiviksi. Valinnainen Smartboom™ antaa puomin siirtyä ylös ja alas vapaasti käyttämättä pumpun virtausta. Tämä vähentää käyttäjän rasitusta ja polttoaineenkulutusta. 

Teknologia parantaa tehokkuutta

Vakiovarustukseen kuuluu Cat Grade 2D-järjestelmä, jonka avulla halutut kaivutasot saavutetaan nopeammin ja työaikaa säästyy. Urakoitsijat voivat päivittää tavallisen 2D-järjestelmänsä vielä edistyksellisempään järjestelmään, jossa on Advanced 2D- tai 3D.
Monipuoliset kaivutyötä helpottavat Grade Assist- ja Bucket Assist-toiminnot parantavat tuottavuutta erityisesti tasaus- ja kaivantosovelluksissa. Innovatiivinen Swing Assist -kääntöavustin vähentää vaivaa ja polttoaineenkulutusta pysäyttämällä kaivukoneen kääntymisen automaattisesti ennalta määritettyihin kohtiin kuorma-auton kuormausta ja kaivantotöitä varten. Boom Assist pitää telat maassa nostoissa ja vaativissa kaivusovelluksissa.
Vakiovarusteinen Cat Payload -vaakateknologia tuottaa tarkat tavoitekuormat ja parantaa työnaikaista punnitusta yli-/alikuormauksen estämiseksi ja tehokkuuden maksimoimiseksi. VisionLink® - etäseuranta antaa pääsyn tietoihin ja tuotantotavoitteisiin Payload-teknologian avulla kerättyjen tietojen kautta.

Paras mahdollinen käyttömukavuus ja turvallisuus

Uuden sukupolven Premium-tason ISO-sertifioitu ROPS-ohjaamo on tehokkaasti äänieristetty ja tiivistetty ja siinä on automaattinen ilmastointi. Ohjaamo suojaa käyttäjää erittäin tehokkaasti rasitukselta, stressiltä, ääniltä ja lämpötiloilta vaativissa työolosuhteissa. Ohjaamosta löytyy Bluetooth®-radio sekä USB-portit matkapuhelimien lataamista ja yhdistämistä varten. Ohjaamossa on myös hyvät tilat turvavarusteille. 
Vakiovarusteiset taka- ja sivukamerat, ikkunat ja alempi etuosan profiili tarjoavat erinomaisen näkyvyyden työmaalle, jolloin koneen käyttäjät ovat koko ajan tietoisia ympäristöstään. Lisäksi saatavilla on valinnainen 360-asteen kamerajärjestelmä. Lift Assist -avustin auttaa välttämään kaatumista ja sen visuaaliset- ja äänihälytykset ilmoittavat, kun kaivukoneen kuorma on ylittämässä turvalliset toimintarajat.

Optimoidut huoltovälit

Seuraavan sukupolven Cat 325 -kaivukone alentaa huoltokustannuksia jopa 20 prosenttia 325F-malliin verrattuna laajennettujen ja paremmin optimoitujen huoltovälien ansiosta. Kaikkiin huollon tarkistuspisteisiin on pääsy maan tasalta, minkä ansiosta päivittäiset huoltotarkastukset on nopeampi, helpompi ja turvallisempi tehdä. Käyttäjien on helppo valvoa suodattimien käyttöikää ja huoltovälejä ohjaamossa olevalta näytöltä.
Suodattimien kootut sijoittelut lyhentävät huoltoaikaa ja hydrauliikan, ilman ja polttoainesäiliön suodatinten kapasiteettia on lisätty ja käyttöikää pidennetty. Uudessa kaivukoneessa on myös kehittynyt ilmansuodatin, jonka pölynkeräyskapasiteetti on kaksinkertainen edelliseen suodattimeen verrattuna.

Cat 325-kaivukoneen tekniset tiedot
 

Moottori

Cat®- C4.4

Bruttoteho (kW)

128,5 kW

Työpaino (kg)

22 500 - 28 800 kg

Maksimi kaivusyvyys (mm)

6 700 mm

Maksimiulottuvuus (mm)

9 780 mm

Maksimi kuormauskorkeus (mm)

7 900 mm