Skip to main content
blankAvesco Finland
Quick Access

Viherrakentamisen sesonki on alkanut – varmista työn sujuminen Cat®-minikaivurein

Kevät ja kesä ovat viherrakentamisen ylivoimainen ykkössesonki. Näihin tehtäviin Cat-minikaivinkone on ylivoimaisesti paras vaihtoehto. Edellisenä vuonna aloitetut omakotityömaat ovat yleensä viimeistely- tai muuttovalmiita ja on aika siirtyä talon pihamaan työstämiseen.

Caterpillar tarjoaa laajan valikoiman minikaivinkoneita kokoluokkaan 1 – 10 tonnia. Koneissa on kokoluokkansa huippua edustava kaivuuteho ja hienostunut hydrauliikka. Ohjaamo on saanut runsaasti vaikutteita Caterpillarin suurimmista malleista ja on sekä hiljainen, tilava että miellyttävä työskentely-ympäristö. Tärkeimmät hallintalaitteet on sijoitettu helposti käyttäjän ulottuville. Erilaiset kauhat ja lisälaitteet on helppo vaihtaa pikakiinnikkeen ansiosta. Käytettävyyttä ja ympäristöystävällisyyttä parantaa koneiden tyhjäkäynti automatiikka, ajonopeusautomatiikka ja kuormituksen mukaan säätyvä muuttuvatilavuuksinen hydraulipumppu. 3 – 8-tonnin kaivureissa on myös täysin uusi käyttöä, huoltoa, suorituskykyä ja turvallisuutta ohjaava käyttöjärjestelmä, joka on optimoitu juuri tähän kokoluokkaan.

Koneissa on runsaasti käyttöä helpottavia toimintoja kuten Stick Steer-joystickohjaus, Cruise Control pitkille ajomatkoille, High Flow-optio sekä lukuisia muita innovaatioita.

Miksi Caterpillar-minikaivuri?

Caterpillar on erittäin suorituskykyinen kaivuri erilaisiin viheralueiden rakennustöihin. Niissä on runsaasti isoimmista kaivinkoneista kopioituja ominaisuuksia, jotka tekevät niiden käytettävyydestä erittäin miellyttävää. Yleisimmät huoltokohteet ovat helposti käsiteltävissä ja koneiden ylläpito siten miellyttävää. Tämän lisäksi Cat on haluttu sekä uutena että käytettynä koneena ja säilyttää siten erittäin hyvin myös jälleenmyyntiarvonsa.

Tutustu Caterpillar-minikaivinkoneisiin

Lisätietoja tuotteista saat konemyynniltämme