Skip to main content

Osta osat vaivattomasti verkosta

OSTA VARAOSAT CAT-KONEISIIN KESÄLLÄ VAIVATTOMASTI VAIKKA MÖKKILAITURILTA! 

Tiesitkö että voit ostaa aitoja Cat®-varaosia myös varaosamyyntimme ollessa kiinni kuten iltaisin ja viikonloppuisin?

Parts.Cat.Com on Caterpillarin alkuperäisvaraosien verkkokauppa, josta voit ostaa uusia ja kunnostettuja Cat-osia helposti ja nopeasti.

Selaa tuhansia osia luokittain, hae kätevästi koneen sarjanumeron mukaan tai syötä osanumero löytääksesi juuri tarvitsemasi varaosat. Verkkokaupasta löydät myös varaosien räjäytyskuvat, jotka auttavat sinua tunnistamaan oikeat osat.

Voit asioida verkossa juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Aloita rekisteröitymällä ja kaikki tarvitsemasi tiedot Cat-varaosista ovat käden ulottuvilla.

 

Rekisteröityminen verkkokauppaan Parts.Cat.Com on helppoa! 


Lataa ja seuraa vaihe vaiheelta ohjeitamme. Saat myös apua rekisteröitymiseen sekä asiointiin verkkokaupassamme asiakaspalvelustamme arkisin klo 8-16 välillä numerossa 0800 12280.

Lataa ohjeet

 

Yli 1,4 miljoonaa varaosaa verkosta - luotettavaa laatua ja ylivoimaista suorituskykyä

Miksi valita Caterpillarin aidot varaosat? Caterpillarin insinöörit ovat suunnitelleet ja valmistaneet Catin alkuperäisvaraosat erityisesti Cat-koneita, -moottoreita ja -nesteitä varten. Nämä osat on kehitetty toimimaan saumattomasti yhtenäisenä järjestelmänä, joka takaa maksimaalisen suorituskyvyn ja pitkäikäisyyden.

Valitsemalla alkuperäiset Catin varaosat, saat tarkasti testattua laatua: jokainen osa on läpikäynyt tiukat testit, jotta voit luottaa niiden suorituskykyyn ja kestävyyteen.

Lue lisää verkkokaupan eduista