Skip to main content

Avesco Oy nimitysuutisia

Caterpillar -maanrakennuskoneiden Suomen edustaja Avesco Oy on uudistanut myyntiorganisaatiotaan.
Matti Laaksonen on nimitetty Avesco Oy:n konemyynnin myyntijohtajaksi. Mikko Salonen vahvistaa konemyynnin tiimiä alueenaan Pohjois-Suomi.

Matti Laaksonen on nimitetty Avesco Oy:n konemyynnin myyntijohtajaksi (Sales Director, Construction Industry). Matti aloittaa tehtävässään 1.6.2021 konemyynnin johtajana toimineen Kimmo Ahosen siirtyessä johtamaan Avesco Oy:n jälkimarkkinatoimintaa. Tehtävässään Matti raportoi Avesco Oy:n toimitusjohtaja Teemu Raittiille.

Teemu Raitis: ”Matin kokemus ja näytöt, osaaminen sekä motivaatio antavat vahvat lähtökohdat tähän Avescon liiketoiminnan kehittämisen kannalta tärkeään ja vaativaan tehtävään. Olemme kehittäneet merkittävästi konemyynnin prosessia viimeisen vuoden aikana Kimmo Ahosen johdolla. Matti on ollut mukana tässä kehitysprosessissa ja tuntee sitä kautta hyvin menossa olevan muutoksen ja odotuksemme toiminnan kehittymisen suhteen.” 

Matti siirtyy uuteen tehtäväänsä Avesco Oy:n vaihtokoneiden myyntipäällikön tehtävästä, jossa hän on työskennellyt vuodesta 2019 alkaen. Ennen nykyistä tehtäväänsä Matti työskenteli Ritchie Bros. Auctioneersilla Suomen ja Baltian aluepäällikkönä. Vahvan teknisen koneosaamisen lisäksi Laaksonen tuntee laajasti Avescon asiakaskunnan ja on tehnyt tiivistä päivittäistä yhteistyötä konemyyjien ja korjaamoiden kanssa. Laaksosella on vahvoja näyttöjä myynnistä niin Suomessa, kuin kansainvälisesti, sekä onnistuneesta asiakkuuksien hoidosta ja prosessien päivittämisestä.

”Caterpillar on legendaarinen brändi ja taustalla pitkä historia, josta voi olla ylpeä. Odotan innolla, että pääsemme yhdessä avescolaisten kanssa jatkamaan liiketoiminnan kehittämistä yhä parempaan suuntaan, kasvattamaan Catin markkinaosuutta Suomessa ja olemaan asiakkaiden ykkösvalinta.”, kertoo Matti Laaksonen.


Mikko Salonen aloitti 1.4.2021 Konemyyjänä Oulussa. Mikon tehtäviin kuuluu uusien ja käytettyjen maanrakennuskoneiden myynti, vuokraaminen sekä näihin liittyvien tuotteiden ja palveluiden myynti ja markkinointi Pohjois-Suomessa ja Lapissa.

Mikolla on laaja kokemus alasta ja kattava asiakastuntemus. Hän on aikaisemmin työskennellyt koneenkuljettajana, konemyyjänä ja koneohjausjärjestelmien parissa. Lisäksi hänellä on vankka kokemus avainasiakaspäällikkönä ja maanrakennuskoneiden myyjänä toimimisesta. Mikon esihenkilö on Matti Laaksonen.