Skip to main content

Avesco Oy nimitysuutisia

Avesco haluaa nostaa Caterpillarin pienet koneet markkinajohtajaksi – Mikko Aules nimitetty tuotepäälliköksi 14.3.2022 alkaen.

Suomen Caterpillar -edustaja Avesco Oy:n pienten Cat-maanrakennuskoneiden (BCP, Building Construction Products) uudeksi tuotepäälliköksi on nimitetty 14.3.2022 alkaen Mikko Aules.

Mikon vastuualueena on alle 10-tonnisten mini- & midikaivukoneiden, kompaktien ja pienten pyöräkuormaajien sekä kurottajien ja liukuohjattujen kuormaajien tekniset asiantuntijatehtävät ja linkkinä toimiminen markkinan ja tehtaan välillä. Tuotepäällikön tehtäviin kuuluu myös Avescon myynti- ja huoltohenkilöstön tuotekoulutus, sekä asiakkaiden koulutus koneiden ja lisävarusteiden käytön osalta.

Aules on 36-vuotias autoinsinööri ja hänellä on kokemusta raskaan kaluston alalta mm. korjaamopäällikön tehtävästä linja-autokorjaamolla sekä tuotepäällikkönä toimimisesta Renault Trucks ja Volvo Trucks -maahantuonnissa. Viimeisimpänä hän toimi Putzmeister -maahantuojalla tulosyksikön johtajana. ”On hieno tilaisuus päästä tutustumaan uuteen alaan tunnetun huippubrändin ja huipputuotteiden parissa. Tuotepäällikön roolissa työskentely alan johtavan brändin ja kansainvälisen tiimin kanssa on minulle tuttua ja uskon voivani hyödyntää tätä kokemustani nyt uudessa tehtävässäni. Tavoitteenani on kehittyä alan huippuosaajaksi”, Aules sanoo.

Caterpillar mielletään Suomessa usein suurten koneiden merkiksi ja uuden tuotepäällikön nimittäminen BCP-koneille kertoo Avescon tahtotilasta muuttaa tätä asetelmaa. Uuden tehtävän merkityksestä kertoo myös se, että Aules raportoi tehtävässään suoraan Avesco Oy:n toimitusjohtaja Teemu Raittiille.

”Haluan omalla panoksellani ja aktiivisuudellani auttaa Caterpillarin BCP-koneiden tunnettuuden lisäämisessä ja kasvattamisessa tämän kokoluokan markkinajohtajaksi. Valmistajan merkittävä vahvuus on laaja tuotevalikoima, joka kattaa myös pienemmän kokoluokan koneet. Tehtävänäni onkin selvittää asiakkaiden tarpeita kentällä ja välittää ne valmistajalle. Näin voimme löytää Caterpillarin tuotevalikoimasta ne koneet, jotka soveltuvat parhaiten juuri suomalaisille käyttäjille”, Aules kertoo.

Puitteet tavoitteessa menestymiseen ovat hyvät, sillä lähes koko Caterpillarin konemallisto on uusiutunut hiljattain Next Gen -malleilla, joissa on erinomainen tehokkuus ja polttoainetaloudellisuus yhdistettynä huippuvarusteluun. Erityisesti polttoainetaloudellisuuden merkitys korostuu tänä päivänä entisestään.

 

Lisätiedot

Teemu Raitis, toimitusjohtaja, Avesco Oy

email: teemu.raitis@avesco-cat.fi

 

Mikko Aules, tuotepäällikkö, Avesco Oy

puh: 050 320 0647

email: mikko.aules@avesco-cat.fi