Skip to main content

Virtuaalinen tehdaskierros

Arvonta

3 onnellista voi nyt voittaa matkan Caterpillarin tehtaalle Ranskan Grenobleen katsomaan koneiden valmistusta paikan päällä! 

Olet mukana arvonnassa osallistumalla virtuaaliseen tapahtumaan. 

Arvomme livetapahtuman osallistujien joukosta 2 onnellista voittajaa. Kun olet rekisteröitynyt, voit katsoa tapahtuman myös myöhemmin tallenteena. Arvomme lisäksi tallenteen katsojista 1 onnellisen voittajan sunnuntaina 21.11. klo 21.

Matka järjestetään vuonna 2022, Avesco Oy kattaa kaikki matkakulut. Ajankohdasta tiedotetaan vuoden 2022 alkupuolella.

 

Virtuaalinen tehdaskierros

Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua virtuaaliselle tehdaskierrokselle Caterpillarin Ranskan Grenoblen ja Echirollesin tehtaille. Virtuaalinen tehdaskierros on täysin uusi Caterpillarin kehittämä konsepti, joka lanseerataan ensimmäisten maiden joukossa Suomessa Avescon kiertueella. 

Virtuaalinen tehdaskierros on katseltavissa 16.11. ja 18.11. klo 16-17.

Alla olevasta linkistä voit rekisteröityä ja katsoa koko tehdaskierroksen rauhassa kotisohvaltasi. 60-minuuttisessa tapahtumassa Cat-opas toivottaa si­­nut tervetulleeksi, pääset katsomaan kone- ja tehdasvideoita sekä olemaan suoraan yhteydessä Caterpillarin tuote- ja sovellusasiantuntijoihin, joille voit esittää kysymyksiä ja kommentteja.

Virtuaalinen tehdaskierros tarjoaa sinulle saman Caterpillar-elämyksen, kuin olisit tehtaalla paikan päällä. Pääset katsomaan kulissien taakse kuinka Cat-koneet valmistetaan. Käymme läpi kaikki tuotannon kohokohdat, mukaan lukien alueet, joita vierailijat eivät yleensä pääse näkemään. Esittelykierros on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat nähdä kuinka Cat-koneet syntyvät ja kuinka koneet kootaan alusta loppuun saakka.

Mitä me teemme sisällä, näkyy sinulle ulos. Tervetuloa mukaan!

Rekisteröidy ja katso tehdaskierros osoitteessa: https://webinars.on24.com/caterpillar/TheCatFranceExpFI

Kun olet rekisteröitynyt, voit katsoa tapahtuman myös myöhemmin tallenteena.